Tuning optyczny Mazda 323 BG – pytania i sugestie – temat zbiorczy
no to juz mamy 10 różnic, BratCukierka tyle jest, czy wiecej? 
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
lewicki01 napisał(a):a uchylonu lufcik w oknie? okno drugie od prawej
bylo
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
ta na pierwszym obrazku czyściejsza jest 
...:: Pal gumę nie sprzęgło ::...
moja ..BG F.. >>http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59893&highlight=maniek5511
moja ..BG F.. >>http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59893&highlight=maniek5511
- Od: 8 wrz 2008, 22:52
- Auto: mazda 323f 1.6 16V
Temperatura na termometrze?
Ford Sierra 2,9 24v 4x4 Cosworth BOA :) Ta ze śmiercionośnym napędem... ~200 koni, v6, rwd, spalanie 10l lpg, lans, czego chcieć więcej? :D
- Od: 12 kwi 2008, 21:16
- Auto: -Sierra mk2 2.0 dohc –>2,9 24v6 4x4
-Sierra mk2 2.0 dohc
-Sierra mk1 85r. 2.0 ohc – Coupe GT :D
Ja posiadalem 2 tyg mazde i sie stlukla musialem wymienic zderzak. Jeszcze nie oswojony z wygladem madzi kupilem wlasnie taki jak na zdjeciach.
Wyglada bardzo ladnie i bardzo sie ciesze ze zrobilem pomylke i kupilem taki:P Jednak pozbylem sie haku z przodu do holowania bo zderzak nie chcial wejsc na swoje miejsce z nim.
Od jakiej wersji to nie wiem ale jest boski:P Mazda wyglada bardziej masywnie i sportowo i nie jest tak oszpecona jak te niektore z takimi zderzakami"polkami" z przodu z tylu.
Wyglada bardzo ladnie i bardzo sie ciesze ze zrobilem pomylke i kupilem taki:P Jednak pozbylem sie haku z przodu do holowania bo zderzak nie chcial wejsc na swoje miejsce z nim.
Od jakiej wersji to nie wiem ale jest boski:P Mazda wyglada bardziej masywnie i sportowo i nie jest tak oszpecona jak te niektore z takimi zderzakami"polkami" z przodu z tylu.
- Od: 12 lip 2009, 20:59
- Auto: mazda 323 bg 1.8 16v SOHC
Lukano jeśli jest to produkt tunera to się zgodzę, ale jeśli ori to dział wydaje mi się jak najbardziej odpowiedni...
krzaku90 właśnie na allegro jestem raz w tygodniu... nie widziałem takiego jeszcze... a na jeżdżenie po szrotach nie mam czasu ani pieniędzy chwilowo.
Widziałem go raz na GT, GLX...ale to nic nie zmienia bo to pewnie przeróbka właściciela...
krzaku90 właśnie na allegro jestem raz w tygodniu... nie widziałem takiego jeszcze... a na jeżdżenie po szrotach nie mam czasu ani pieniędzy chwilowo.
Widziałem go raz na GT, GLX...ale to nic nie zmienia bo to pewnie przeróbka właściciela...
Lukano jeśli jest to produkt tunera to się zgodzę, ale jeśli ori to dział wydaje mi się jak najbardziej odpowiedni...
l3mur91 to jest Tuning, obojętnie czy fabryczny czy nie. A tu mamy dział techniczny.
Pozdro.
przenosze do dzialu Tuning, tutaj wujek Pit i wujek Five zaopiekuja sie Toba 

Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1