Virtual Tuning
Dzięki Burza88 za pomoc
Co myślicie? Mi najbardziej przypada do gustu opcja z felgą w czarny metalik, jedynie zastanawiam się czy np dla mocniejszego kontrastu rantu felgi nie ciachnąc wąskim paskiem na czerwono, tylko czy znowu bym nie przekombinował tym 
- Od: 19 wrz 2016, 19:49
- Auto: Mazda 3 SPORT (BK) , 2007, 2.0 benzyna (LF)
Burza88 napisał(a):Hmm ja bym bardziej poleciał w malowanie nakrętek na czerwony jak kolor zacisku, chociaż nie wiem czy nie będzie to wiochowato wyglądać
Nakrętki w kolor zacisku to nie taka wielka wieś, to taka delikatna zmiana
Na pewno nie wieś – pytanie jakie to będą nakrętki.
Odradzam kupowanie podrób znanych firm z dwóch powodów: odłazi farba, bywa, że cholernie trudno je potem odkręcić. Nie żebym z doświadczenia wiedział. 

Panowie jaki kolor felg do tego auta – czarne, grafit co polecacie ?
Felgi 16" mają być takie jak te dodane, jak można to proszę o zmianę chociaż jednego zdjęcia
Czarna listewka i znaczek z przodu ?
Felgi 16" mają być takie jak te dodane, jak można to proszę o zmianę chociaż jednego zdjęcia
Czarna listewka i znaczek z przodu ?
Dziękuje ci Burza88
Nie wiem czemu, ale jakoś bardziej mi pasują te czarne, srebrne za jasne – tak to widzę na tą chwilę
Mogę prosić jeszcze o wersję złotą ?
Ewentualnie doradźcie co można jeszcze zmienić w kolorystyce – może białe, ale to chyba ciągłe czyszczenie potrzebne jest?
Nie wiem czemu, ale jakoś bardziej mi pasują te czarne, srebrne za jasne – tak to widzę na tą chwilę
Ewentualnie doradźcie co można jeszcze zmienić w kolorystyce – może białe, ale to chyba ciągłe czyszczenie potrzebne jest?
sixis napisał(a):Dziękuje ci Burza88
Nie wiem czemu, ale jakoś bardziej mi pasują te czarne, srebrne za jasne – tak to widzę na tą chwilę![]()
Białe tak bardzo się nie brudzą, miałem wcześniej białe alufelgi, no i wyglądały świetnie, a brudzi się tak jak każdy inny kolor, przykurzone czarne felgi też nie wyglądają ładnie, od czegoś te myjnie samochodowe są
No i ciemny kolor felg + ciemny kolor auta, według mnie kulawo wygląda
Zgadzam się w zupełności, chociaż jest wyjątek np jak robisz cały czarny mat to wtedy felga w czarnym macie może fajnie się komponować niczym batmobil
Sam się zastanawiam nad białymi do swojego jedyne co mnie martwi to fakt, że podobają mi się te RX-y ale jedynie rozmiar 18" widze na necie i teraz czy da się to włożyć do 626 GW bez kombinacji z nadkolami lub dystansami (tu mogę się mylić bo nie znam się na tych tuningach
ejlo,
zakupiłem felgi 16" na zimę od mazdy 5, takie o:

korci mnie, żeby od razu te grubsze ramiona i całą resztę pizgnąć gumą w szpreju na jakiś kolor, a zostawić w srebrnym tylko te cienkie.
Pytanie pierwsze, czy nie będzie to zbyt delikatne?
Pytanie drugie, czy kolor czarny mat bedzie ok, czy może macie inne pomysły?
Oczywiście VT mile widziany w oparciu o moją M z linku spod avatara.
zakupiłem felgi 16" na zimę od mazdy 5, takie o:

korci mnie, żeby od razu te grubsze ramiona i całą resztę pizgnąć gumą w szpreju na jakiś kolor, a zostawić w srebrnym tylko te cienkie.
Pytanie pierwsze, czy nie będzie to zbyt delikatne?
Pytanie drugie, czy kolor czarny mat bedzie ok, czy może macie inne pomysły?
Oczywiście VT mile widziany w oparciu o moją M z linku spod avatara.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04