Virtual Tuning
Można by prosić o zmianę kolorów tych dwóch kompletów felg? Bo oddaje do malowania i ciężko mi zdecydować. Zastanawiam się nad białym, żółtym, jasnym zielonym. Ale jeśli są jakieś inne pomysły to chętnie zobaczę :–)
- Od: 21 lut 2014, 17:30
- Auto: mazda 323f bg 1.6 16v '94
Taką przymiarkę robiłem... Poproszę o pokolorowanie na biało, gunmetal, złoty i może jeszcze jakiś kolor (propozycja???
). Z góry dzięki 
Best ET: Czaplinek '15 17,813, Ryki '15 17,808
-
Moderator EC/NM
- Od: 12 lip 2014, 15:21
- Auto: 3 BK '05r HB 1.6 Z6-VE
MX-3 KL-DE
Ja proponuje coś kontrowersyjnego 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Piotrek_154 napisał(a):Taką przymiarkę robiłem... Poproszę o pokolorowanie na biało, gunmetal, złoty i może jeszcze jakiś kolor (propozycja???). Z góry dzięki
Jedno kółko, dwa kolory, mało czasu bo późno już

A tu już troszkę więcej czasu
http://scr.hu/49c4/ixlgq
Dziewczynie może się spodoba ;D
Chłopaky mógłby ktoś dla mnie wstawić wstawić na tą Mazde koła keskin kt3 rozm 16/17 w jakimś fajnym kolorze,który pasowałby do reszty,zrobić ciemne lampy z przodu i pomarańczowe kierunki ? Bardzo mi na tym zależy więc góry dzięki .:–)

Proszę tak na szybko tyle udało mi się zrobić jakby ktoś miał czas i chęci to może pokoloruje Ci fele tylko nie daje gwarancji czy to 16/17"
i nie wiem czy o ten model chodziło Ci dokładnie
Lampy przedniej też nie przyciemniłem :p może jak będę miał więcej czasu to coś podłubie :p
Lampy przedniej też nie przyciemniłem :p może jak będę miał więcej czasu to coś podłubie :p
Do tej 323P polecam klamki, obudowy lusterek (bez trójkątów) i listwy na drzwiach i błotnikach w kolor, zdecydowanie to poprawiłoby jej wygląd. Może ktoś się pokusi o VT?