Łuki nie wiem jaki chcesz efekt końcowy ale wydaje mi się że kombi bez relingów – to nie jest chyba najlepsza opcja z racji tego że jest to jedyne nadwozie które posiada je w standarcie ( wyjątek Volvo V50 z hakiem ) nie wiedzieć czemu. Tam jak nie masz haka to masz relingi a masz hak to nie masz relingów albo masz je za dopłatą
Większość sport wagonów czy to niemieckie czy japońskie (subaru, honda czy MAZDA 6 GH) ma relingi, ja jak miałem mondeo to marzyłem o relingach bo bez wydawał mi się samochód taki goły i nie pełny. Inna kwestia to kolor (często są srebrne).
Wyglada mega ,bardzo mega wygladaja te białe rexy,można se takie zakładane jak do sedana sprawić ,a kombi z tymi szpetnymi płaskimi nie wyglada zadziorności ,ale bez
Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
Poproszę o wizualizację mojej mazduśki. Fota w załaczniku. jak nie podoba się mogę wsadzić kilka innych według uznania. Interesują mnie przyciemnione szyby (tylne boczne + tylna, oraz lekko przednie boczne) oraz tylne światła. Jeśli będzie to widoczne, to może zaciki na czarno