Virtual Tuning
Kurka chlopaki moze pokombimujcie z innymi kolorami
Problem polega na tym ze ja musze pomalowac dol gdyz mam do pomalowania zderzak (zostal przerobiony) i sam dol prawych drzwi (byla wieksza rysa -zaszpachlowana)
No i problem w tym- (po wywiadze w mieszalniach lakierow) obawiam sie ze oryginalny kolor moze byc trudny do dorobienia (a ja nie chce plamiastej fury)
Pokombinujcie z innymi barwami i jak wyjdzie cos ciekawego to to zrobie a jak nie to bede musial chyba na oryg (albo pomaluje cala tak jak sobie zazycze ale to bedzie ciezkie do wykonania)
Dodam ze malowanie mam zamiar wykonac wlasnorecznie (jak i wszystko przy mojej gablotce) no i moge miec problem jesli mi nie taki kolor dobiora bo nie za bardzo wiem jak sie "przejscia" robi
Pozdro
Problem polega na tym ze ja musze pomalowac dol gdyz mam do pomalowania zderzak (zostal przerobiony) i sam dol prawych drzwi (byla wieksza rysa -zaszpachlowana)
No i problem w tym- (po wywiadze w mieszalniach lakierow) obawiam sie ze oryginalny kolor moze byc trudny do dorobienia (a ja nie chce plamiastej fury)
Pokombinujcie z innymi barwami i jak wyjdzie cos ciekawego to to zrobie a jak nie to bede musial chyba na oryg (albo pomaluje cala tak jak sobie zazycze ale to bedzie ciezkie do wykonania)
Dodam ze malowanie mam zamiar wykonac wlasnorecznie (jak i wszystko przy mojej gablotce) no i moge miec problem jesli mi nie taki kolor dobiora bo nie za bardzo wiem jak sie "przejscia" robi
Pozdro
----------------------------------------
COOBAH
cbh333@wp.pl
COOBAH
cbh333@wp.pl
- Od: 20 sty 2006, 20:35
- Auto: MX-6 GE FS
Dodam jeszcze ze mozna kombinowac do woli tzn. dodac jakies pionowe czy ukosne pasy na dole lub u gory (czy w ogole jakie dodatki z innych jeszcze kolorow byle bym mogl zamalowac dol obojetnie jakim innym kolorem
Pomozcie pliiiz mam juz dosyc jezdzenia ze szpachlem na drzwiach i zdrerzakiem w podkladzie a brak mi jakiejkolwiek koncepcji na pomalowanie
Pozdrawiam
Pomozcie pliiiz mam juz dosyc jezdzenia ze szpachlem na drzwiach i zdrerzakiem w podkladzie a brak mi jakiejkolwiek koncepcji na pomalowanie
Pozdrawiam
COOBAH
cbh333@wp.pl
COOBAH
cbh333@wp.pl
COOBAH – podjedź do jakiegoś dobrego lakiernika (polecanego) i pomaluj pod kolor bez kombinowania ! jeśli będzie dobry to pomaluje że nie będzie widać że cokolwiek było malowane.
Ewentualnie zmień kolor autka !
Ewentualnie zmień kolor autka !
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Z checia tylko ze to (u dobrego lakiernika) wyjdzie mnie z 1000 bo jest jescze pare odpryskow na drugich drzwiach i na tylnym zderzaku nie sa to jakies wgniecenia po dzwonach tylko odpryski a ja bym chcial "lux-jajeczko" no i za tyle kasy to ja naprawde moge sam pomalowac auto jak tylko sobie zazycze a poza tym to ja lubie wszystko "strazak-sam"
Wiec moze ktos strzeli mi jakiegos ciekawego projekta ktory bedzie ultra wypas wygladal a ja wtedy go wykonam
Przyznam jednak ze gdyby ow projekt wymagal malowania samego dolu to wcale bym sie nie obrazil
Wiec moze ktos strzeli mi jakiegos ciekawego projekta ktory bedzie ultra wypas wygladal a ja wtedy go wykonam
Przyznam jednak ze gdyby ow projekt wymagal malowania samego dolu to wcale bym sie nie obrazil
COOBAH
cbh333@wp.pl
COOBAH
cbh333@wp.pl
COOBAH napisał(a):Wiec moze ktos strzeli mi jakiegos ciekawego projekta ktory bedzie ultra wypas wygladal a ja wtedy go wykonam
zaraz sie chyba wezme :p
COOBAH napisał(a):Przyznam jednak ze gdyby ow projekt wymagal malowania samego dolu to wcale bym sie nie obrazil
tak sie nie da
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs242 napisał(a):bo jego zderzak nawet trzyma perspektywe
tylko biala podkladowke gdzieniegdzie widac....alkiernik sie nie postaral

- Od: 10 sty 2006, 17:29
Witam tak se pomyślałem se ze może i ja się też zacznę bawić w VT
a co oto moje nie wypały pierwsze
http://img208.imageshack.us/img208/6429/madzia4dz.jpg http://img221.imageshack.us/img221/3622/gt2dd.jpg http://img208.imageshack.us/img208/4910/p40700511al.jpg OTO moje Śmieszne prace
Wiem super to nie jest i nie będzie ale może i ja kiedyś tam dojdę do wprawy
hehehehe D
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wiem super to nie jest i nie będzie ale może i ja kiedyś tam dojdę do wprawy
nastał zwrotny punkt akcji
- Od: 16 lut 2006, 06:28
- Auto: mazda 626 1,8 16v 93
Queenis22 napisał(a): http://img208.imageshack.us/img208/4910/p40700511al.jpg OTO moje Śmieszne prace język
Dobrze że się sam do tego przyznałeś...

W oczekiwaniu na nowy podpis...
Piotruś czekamy na Twoje nowe autko i też się coś z nim zrobi jak z poprzedniczką ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Misiek-Bełchatów napisał(a):Piotruś czekamy na Twoje nowe autko i też się coś z nim zrobi jak z poprzedniczką krzywy
Ja już zacząłem...fakt że to nie moje...ale pewnie takie jak moje.
Tylko że linie wyszły troche załamane
ORGINAŁ...

VT....

Ostatnio edytowano 2 lip 2006, 17:35 przez Italiano, łącznie edytowano 2 razy
W oczekiwaniu na nowy podpis...