Nasze Modyfikacje
Puhcio napisał(a):Reflektory z Mazdy6 ?
Przód mi się nie podoba.
pierwsze skojarzenie to D. ESPERO
koszt pewnie duzy (calosc) efekt umiarkowany, na pewno na stronie calibry bedzie sie podobal a im nasze mazdy niekoniecznie... jak dla mnie to cali najlepiej wyglada w oryginale
o gustach sie nie dyskutuje
Maroq napisał(a):Pokaze wam co moj kumpel zrobil ze swoim współpracownikiem:)szkoda tylko ze to nie mazda:) krzywy
Stary, ja się cieszę, że to nie mazda.
Felgi prawie jak

- Od: 1 gru 2006, 20:37
- Auto: Ford probe 2.5 V6 USA
andrev001 a gdzie stare felgi?? fajowe byly 
- Od: 16 lut 2006, 21:56
- Auto: 626 coupe 2.2
mazda 3 2.0 TOPSPORT
audi A4 1.6
Transalp 600
Mój kolejny mod czyli nowy tłumiczek
Ulterek przelotowy. Końcówki po 90 mm
Zakupiony na targach w Lublinie. Hałas przerósł moje oczekiwania
kolejny hamulec prędkości, bo przy 2700 RPM jest cisza, a więc coś koło setki
Ale ogólnie jest ql. Wydech zrobił się przelotowy, a więc turbina zaczeła się szybciej wkręcać a co za tym idzie byłem w szoku wzrostu przyspieszenia. Nie spodziewałem się aż takiej różnicy hehe Teraz jeżdżę na 0,6 bara, i przed wymianą nie bardzo chciała kołami mielić na dwójce, teraz robi to bez problemu
aż się boję z powrotem ustawiać na 0,9 bara
(tak było w Rykach
)

Zakupiony na targach w Lublinie. Hałas przerósł moje oczekiwania

Ale ogólnie jest ql. Wydech zrobił się przelotowy, a więc turbina zaczeła się szybciej wkręcać a co za tym idzie byłem w szoku wzrostu przyspieszenia. Nie spodziewałem się aż takiej różnicy hehe Teraz jeżdżę na 0,6 bara, i przed wymianą nie bardzo chciała kołami mielić na dwójce, teraz robi to bez problemu

co ci zwisa
fota tak wyszła bo z góry robiona
a poza tym komem bo nie chciało mi się wędrować po fotona
Jest dokładnie 9 mm od najniższego elementu pod zderzakiem, czyli wyżej się nie dało
Nowy zderzak powinien sięgać gdzieś do połowy średnicy końcówki więc będzie ładnie 

fota tak wyszła bo z góry robiona
Jest dokładnie 9 mm od najniższego elementu pod zderzakiem, czyli wyżej się nie dało
ArtX nie ten temat:)