Hmmm czy zadbana.. też tak myślałem jak ją kupowałem :–/
jeśli chodzi o bodykit to tak, od siebie dołożyłem póki co felgi, opony, naprawiłem szyberdach – z rzeczy widocznych na zewnątrz. W środku założyłem podłokietnik z MX-3. Oprócz tego wymieniłem całe sprzęgło na SACHSa bo było zajeżdzone, nowe łożyska SKF z przodu, nowe szpilki oryginalne (kosztują jakby były ze złota) bo jakiś oszołom poodcinał je przy zakładaniu dystansów, zrobiłem z hamulcami, stabilzatorami, wymieniłem połowę układu zapłonowego

a teraz jeszcze przymierzam się do wymiany silnika... nie, nie chcę swapować na większy, tylko ten już umiera (wpieprzał wodę, po jakimś czasie się uspokoiło, a ostatnio w ciągu doby znikął mi cały olej – dziwna sprawa, zwłaszcza że zrobiłem 9000km i na bagnecie stan był cały czas bez zmian – pierwsze planowałem remont tego ale po tej akcji chyba jednak kupię cały silnik.
Chyba że ktoś zaoferuje 1.8 16V w dobrej cenie ze skrzynią, komputerem itd.. to może się skuszę :-P
plan na najbliższy czas (oprócz wymiany silnika) to jeśli chodzi o wygląd – światła dzienne z przodu w miejsce starych halogenów (zastanawiałem się nad Hella LED model ZPT 009 496-801 ale teraz wyszły ważniejsze tematy, i na wiosnę może się skuszę na lakier czarną perłę ale to się jeszcze zobaczy.
pozdro