Opony & felgi
Piękne kolorki
będę miał dylemat, który wybrać na wiosne do alu
takata green

- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
luki_92_92 napisał(a):Firma ci nic nie mówi? Advan to markowe felgi, a nie jakiś chiński szmelc, także można brać
Moim zdaniem to nie jest oryginalna felga. Advan w 18 calach za 2800 zl to raczej fake.
A było gdzieś mówione za ile te felgi? Czy że ADVAN mu nic nie mówi? ADVAN to ADVAN, nie było mówione o które konkretnie chodzi. 2800 za komplet to rzeczywiście coś za niska cena
zdjecie z aukcji allegro wiec raczej chodzi o te konkretne
Raczej na pewno nie są oryginalne, bo na stronie advana felgi mają inne nazwy niż te z allegro
+ na stronie advana nie ma felg które mają po dwa rozstawy śrub jak te z foto
te advany o fake, ale sam mam fake (1800zł za 17") i powiem tak: waga jest niższa od konkurencji z Niemiec czy nawet niektórych tańszych Tenzor czy Rota. Ja jeżdżę na nich prawie 6 miechów, miecha temu zmieniałem opony i nadal są proste, a ze dwa razy zaliczyłem jakąś dziurę większą
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Jesteś pewien? Na stronie advana też są z napisami advan racing

a chyba nie sprzedają podróbek na własnej stronie

a chyba nie sprzedają podróbek na własnej stronie

W sumie dla mnie te z allegro wyglądają jak oryginały nie licząc tych dwóch rozstawów śrub także w sumie nie wiem jak wyglądają ori, ale sprawdzałem na stronie advana wcześniej czy się nazywają takie same felgi tak samo jak na allegro (no i oczywiście nazwa jest inna) i pamiętałem że też mają napis racing 
Witam, chciałbym zapytać o parametry felg.Ponieważ mam opony 14'' to felgi (stalówki na zimę) też muszę takie kupić , myślę że będą ok. Felgi mają być do mazdy 323f v6 ,wiem tylko,że rozstaw śrub 5x114,3 , a chodzi mi o otwór centrujący i osadzenie no i taki tam...
z góry dzięki 
-
marcinnMX-6