OT: jeśli faktycznie trzeba być miesiąc, to sorki nie bardzo pamiętam ten regulamin. Niemniej spróbuj założyć temat w poczekalni, bo raczej tak należy ;]
Virtual Tuning
na grillu masz chromu ponad normę
mam tutaj na myśli dolną listwę. Ale poczekajmy na efekty VT, może i tak będzie elegancko.
OT: jeśli faktycznie trzeba być miesiąc, to sorki nie bardzo pamiętam ten regulamin. Niemniej spróbuj założyć temat w poczekalni, bo raczej tak należy ;]
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Widzę, że te chromy były zakładane jak kto chciał. U mnie chrom był na grillu, na kierunkowskazach, z boku drzwi i na blendzie z tyłu. U Ciebie grill, kierunki i lusterka 

dzięki za pamięć, wygląda o wiele lepiej niż chrom 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Ganczar zrobiłem ci to co chciałeś ale na tym zdjęciu słabo widać jak będą wyglądały zaciski, jeśli będziesz chciał zrobię ci na tym drugim zdjęciu.
Co do grilla to w twoim przypadku by pasował czerwony ten w linku poniżej lub ten w drugim linku
http://allegro.pl/mazda-6-atrapa-grill-02-07-nowa-made-in-japan-i3699486234.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=MotoryzacjaUsers
http://allegro.pl/atrapa-grill-mazda-6-mazda6-02-bez-znaczka-tuning-i3700690296.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=MotoryzacjaUsers
Zrobiłem:
– Czarne lampy przód
– Dodałem halogen dolny
– Zmieniłem grill
– Ciemne felgi z czerwonymi śrubami i czerwonymi zaciskami
Co bym zrobił:
– Lusterka czerwone
– Usunięcie obramówki bocznego kierunkowskazu

Co do grilla to w twoim przypadku by pasował czerwony ten w linku poniżej lub ten w drugim linku

Zrobiłem:
– Czarne lampy przód
– Dodałem halogen dolny
– Zmieniłem grill
– Ciemne felgi z czerwonymi śrubami i czerwonymi zaciskami
Co bym zrobił:
– Lusterka czerwone
– Usunięcie obramówki bocznego kierunkowskazu

No i powiem że całkiem fajnie to wyszło. Po zmianie na czarne elementy faktycznie teraz ten chrom pasuje jak świni siodło
ale bede rozkminiał. zastanawia mnie jak ktoś je zamontował i jak wygląda lakier pod tymi nakładkami. w każdym razie wielkie dzięki za przerobienie zdjęcia. jak tylko będę realizował zmiany w realu to będę informował.
Dopisano 23 lis 2013, 07:39:
a może miałbyś chwilę żeby jeszcze zrobić lusterka w czerwonym kolorze i ten gril tak jak zaproponowałeś. litwa górna czerwona i znaczek mazdy myslalem o literce M (też czerwony). Jeden z kolegów na forum tak zrobił i całkiem fajnie to wyszło.
a może miałbyś chwilę żeby jeszcze zrobić lusterka w czerwonym kolorze i ten gril tak jak zaproponowałeś. litwa górna czerwona i znaczek mazdy myslalem o literce M (też czerwony). Jeden z kolegów na forum tak zrobił i całkiem fajnie to wyszło.
- Od: 11 lis 2013, 10:35
- Auto: MAZDA 6, 2.0 CiTD 2002
Witam chłopaki i panny
Miałby ktoś ochotę pomóc, nie ogarniam total VT i chciałbym coś zmienić w swoim projekcie.

mianowicie:
Klamki w kolor lustra,
ciemne Lampy, halogeny
koło niebieskie takie coś

a jesli nie niebieski to może czarny chrom... ciekawy jestem jak to wyjdzie.
z góry dziękuję
Miałby ktoś ochotę pomóc, nie ogarniam total VT i chciałbym coś zmienić w swoim projekcie.

mianowicie:
Klamki w kolor lustra,
ciemne Lampy, halogeny
koło niebieskie takie coś

a jesli nie niebieski to może czarny chrom... ciekawy jestem jak to wyjdzie.
z góry dziękuję
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
taki wyblakły wyszedł... w moich oczach... bez przekonania! klamki lustra robią robote;) co do felg Sewo podsunął fajny pomysł czekam za efektem jego prac. Dziekuję za pomoc!!
ganczar17 napisał(a):No i powiem że całkiem fajnie to wyszło. Po zmianie na czarne elementy faktycznie teraz ten chrom pasuje jak świni siodłoale bede rozkminiał. zastanawia mnie jak ktoś je zamontował i jak wygląda lakier pod tymi nakładkami. w każdym razie wielkie dzięki za przerobienie zdjęcia. jak tylko będę realizował zmiany w realu to będę informował.
Grill koniecznie czarny, czerwony będzie się zlewał i nie będzie to ładnie wygladalo. Co do nakładek, one są przyklejone jedynie na taśmę dwustronną, odchodzą jak je mocniej oderwiesz, a jak nie to opalarka/suszarka nagrzewasz i ladnie samo ochodzi. Zajrzyj sobie do mojego tematu, przerabialem dokladnie to samo
Poprosze o VT auta Reissa z kołem w takim kolorze:

Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Jarek...
Kocham Cie!! Tego mi trzeba!! ja też B. Prosze!!!! 

ja przygotowałem Ci coś innego, ale akurat model felgi zaproponowanej przez jarka – pogrom, śni mi się taka po nocach 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
jarek.ZE napisał(a):Poprosze o VT auta Reissa z kołem w takim kolorze:
nie róbcie dzisiaj tego vt bo znów nie będę mógł spać

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb