Virtual Tuning
prosbe mam aby zmienic fele w mojej mazdzie 
na
http://allegro.pl/piekny-komplet-felg-5 ... 78258.html lub
http://allegro.pl/brock-b1-borbet-az-oz ... 92038.html
fajnie jakby jakos mniej wiecej udalo sie zrobic wymiar ze pierwsze to 18 a drugie to 17 bo zastanawiam sie czy nie kupic ktorychs tylko nie mam pojecia jakby mazda na nich wygladala i prosba co do pierwszych felg zeby zrobic wersje srebrna i zlota takie jak volki na zdjeciu podgladowym.
wiem ze wymagania sa ale ciekaw jestem bardzo jakby to wygladalo
dzieki z gory

na

fajnie jakby jakos mniej wiecej udalo sie zrobic wymiar ze pierwsze to 18 a drugie to 17 bo zastanawiam sie czy nie kupic ktorychs tylko nie mam pojecia jakby mazda na nich wygladala i prosba co do pierwszych felg zeby zrobic wersje srebrna i zlota takie jak volki na zdjeciu podgladowym.
wiem ze wymagania sa ale ciekaw jestem bardzo jakby to wygladalo
- Od: 23 wrz 2012, 20:01
- Auto: 626 1.8 2001r
szymko napisał(a):tak jak stoi tylko bez tych volkow?
a tak aprpopo... co to za volki? nie chcesz sprzedać?

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
ja bym na twoim miejscu nie robil znaczka w czarny. Za to np podkladki pod podkladki pod tablice bym doczernił, bo są dość wyblakłe 
Osobiście jestem wrogiem brewek, ale w tym modelu chyba by ładnie pasowały względem linii maski.
Osobiście jestem wrogiem brewek, ale w tym modelu chyba by ładnie pasowały względem linii maski.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
jakby volki byly moje to bym nie szukal juz innych felg
to znajomka i sa na sprzedaz z calym autem tj golf 4 r32 z krakowa. ja mierzylem jakby wygladala z takimi felusiami.
a przypomnialo mi sie ma ktos zdjecie gfki z przodu seryjna z usunietym tylko znaczkiem? bo z tylu mam juz gladko i zastanawiam sie jakby przod wygladal na gladko. ogolnie lubie auta bez emblematow, listew itp zbednych drobiazgow.
a przypomnialo mi sie ma ktos zdjecie gfki z przodu seryjna z usunietym tylko znaczkiem? bo z tylu mam juz gladko i zastanawiam sie jakby przod wygladal na gladko. ogolnie lubie auta bez emblematow, listew itp zbednych drobiazgow.
- Od: 23 wrz 2012, 20:01
- Auto: 626 1.8 2001r
matthies napisał(a):ja bym na twoim miejscu nie robil znaczka w czarny. Za to np podkladki pod podkladki pod tablice bym doczernił, bo są dość wyblakłe
podklaka pod tablice zostanie doczerniona ale to w swoim czasie. szukam właśnie pomysłu na znaczek

A ja także zwolennikiem brewek nie jestem i raczej się do nich nie przekonam
Regeneracja DPF........info PW