jako że do wiosny jeszcze trochę lecz trzeba już myśleć o sezonie letnim mam do was pytanie jak waszym zdaniem by to lepiej wyglądało, otóż jako że moje felgi już trochę przeszły i są jakie są nie za ładne wiec mam zamiar je pomalować, teraz tylko pytanie na jaki kolor ? na dzień dzisiejszy myślę o czarnym macie, albo po prostu nowe srebro, ewentualnie biały chociaż jakoś nie za bardzo to widzę szczerze, poza tym chce pomalować ramki na około szyb na czarny mat i teraz pytanie czy lusterka też czy nie ? czy tylko ramki lusterka zostawić w kolorze nadwozia ? będę wdzięczny za wszelkie rady i sugestie dzięki
Felgi widziałbym w bieli albo srebrze, ramki przy szybach czarny mat, lusterka w kolorze nadwozia i do lusterek dorzuć jeszcze klamki w kolorze nadwozia
matthies dobrze by było jakbyś zrobił i wrzucił jakąś fotkę Madzi od przodu z tej samej perspektywy co zdjęcie grilla bo tak ciężko będzie to dopasować a na tym zdjęciu co masz na profilu mazdy od przodu strasznie słabo go widać bo jest samochód daleko
Czy mógłbym prosić o przemalowanie felg tutaj na taki kolor jak w tym filmie (nie znalazłem foto) http://www.youtube.com/watch?v=2INDcL22Twk oraz zmianę tylnych lamp na czarne