MasterChef napisał(a):w takim razie podpowiedzcie mi proszę jak według was ma wyglądać zaje***cie zrobiona Mazda 626 GE z 1994r. ... no proszę mi powiedzieć...
dla mnie prawie w oryginale wygląda świetnie

www.mazdaspeed.pl
MasterChef napisał(a):w takim razie podpowiedzcie mi proszę jak według was ma wyglądać zaje***cie zrobiona Mazda 626 GE z 1994r. ... no proszę mi powiedzieć...
MX6-CZARNY napisał(a):Zamiast tego siatexu i tych durnych brewek to oklej halogeny żółtą folią. A za oszczędności dokładka zderzaka przedniego.
MasterChef napisał(a):a co powiecie na siatke maskującą zamiast grilla i halogenów ? i przedłużenie maski ( brewki na lampy) ?
l3mur91 napisał(a):Moim skromnym zdaniem na prawdę dobrze to z tych pokazanych tutaj to tylko Pajkowa wygląda.![]()
Bartg napisał(a):l3mur91 napisał(a):Moim skromnym zdaniem na prawdę dobrze to z tych pokazanych tutaj to tylko Pajkowa wygląda.![]()
Ty masz opony odwrotnie założone więc Twój argument jest inwalidą
Roni napisał(a):Gdybyś pomalował tą chromowaną częśc grila w kolor, był byś bardziej zadowolony uwierz mi
Shaarky napisał(a):Zmodyfikuj też tablice rejestracyjną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje