Virtual Tuning
Dzięki Seraf
będzie dobrze
akurat będę tak robił inne felgi (Borbet) ale o to mi chodziło 
- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
Wyszło za jasno ale w rzeczywistości będzie ciemniejszy. A co Tobie pasi 
- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
ty jeszcze żyjesz
no włąśnie tak chce środek w kolor nadwozia a ranty już są polerowane
tylko jakoś nie umiem sobie dokłądnie tego wyobrazić więc czekam na magików
dalej śmigasz bliźniaczym KF-em (mój i tak sie bardziej świecił
)

tylko jakoś nie umiem sobie dokłądnie tego wyobrazić więc czekam na magików
dalej śmigasz bliźniaczym KF-em (mój i tak sie bardziej świecił
www.BBTel.pl
Jeśli mogę doradzić to nie rób tego
Do granatowego koloru średnio będzie to pasowało , kolega tak zrobił w Porsche 997 i słabo wyszło. Proponuje środki w czarny ewentualnie grafitowy i ranty w polerke 
radzi89 napisał(a):Jeśli mogę doradzić to nie rób tego Do granatowego koloru średnio będzie to pasowało , kolega tak zrobił w Porsche 997 i słabo wyszło. Proponuje środki w czarny ewentualnie grafitowy i ranty w polerke
dlatego chce to zobaczyć w VT i się namyśleć a co do rantów pisąłęm już że już są w polerce tylko znudził mi sie śrebrny środek i chce czegoś nowego
więc dalej czekam aż ktoś mi to pokoloruje bo jak próbuje sam to średnio mi sie to podoba w sensie moje umiejętności innymi programami niż PS
Dlatego czekam na specó ale coś śpią
www.BBTel.pl
dzieki moment coś znajde zaraz większego włąśnie ten kolor to raczej nie kolor nadwozia 

bez obróbki orginalen wielkości moze bedzie lepiej

bez obróbki orginalen wielkości moze bedzie lepiej
Ostatnio edytowano 26 lut 2012, 13:20 przez abdul, łącznie edytowano 1 raz
www.BBTel.pl
aha i kolor ma byc tylko do śrubek śrubki srebrne czyli kolor tylko gwiazda w czerni nir chce bo takie wychodzą w standarcie a mój granat nie jest taki jasny na fotach róznie wychodzi 
o tu znalazłęm coś takiego z moimi felgami i podobnym kolorem nadwozia i powiem że średnio mi sie to podoba

o tu znalazłęm coś takiego z moimi felgami i podobnym kolorem nadwozia i powiem że średnio mi sie to podoba

www.BBTel.pl