Ksenony pytanie

Postprzez Topaz » 12 maja 2010, 15:09

Hehe, oj coś ci nie wierzę dalej :) Ale OK. Widocznie jesteś jedynym takim policjantem. Ja jeszcze nie spotkałem na drodze takiego. Każdy łamie przepisy, mniej lub bardziej i ma to głęboko.... A potem z racji wykonywanego zawodu za takie same przewinienia karze mandatami inne osoby. A co do 0.19 promila to co kraj to obyczaj, a ludzie jednakowi. Więc dla mnie takim stanem jest tylko i wyłącznie wynik 0.0.
Zgadnij kotku, co mam w środku....
Forumowicz

Od: 22 kwi 2006, 20:18
Auto: M6 2.3 Sport

Postprzez Lorento » 12 maja 2010, 17:52

Teraz ja Ci nie wierzę. Skąd możesz wiedzieć, że każdy napotkany przez Ciebie Policjant łamie przepisy? Toż to jakaś bzdura i populizm. Na tej samej zasadzie ja twierdzę, że kazda napotkana przeze mnie paniena to puszczalska. Jeszcze nie spotkałem takiej co się nie puszcza <faja>
To, że widziałeś jak jeden z drugim policmajster nie miał zapiętych pasów nie jest podstawą do takich ogólnych i bezzasadnych wniosków. Jeszcze raz ci powtarzam, że policjant dużo wiecej niż zwykły obywatel ryzykuje łamiąc przepisy. W razie jakiegokolwiek zdarzenia w razie stwierdzenia winy policjanta, nie ma przeproś. Beka dyscyplinarnie, a jak coś poważnego – karnie. Do tego prasa typu Fakt, albo lokalne szmatławce gnojące jak leci. A jak widziałeś łamiącego przepisy policjanta ( raczej nie z WRD ), to dzwoń i zgłaszaj, a nie usprawiedliwiaj tym łamania przez siebie prawa.
POGROMCA ZENONÓW!
Nie przeginajcie! Gdzie? ....... W Aucie!!!
Forumowicz

Od: 2 lip 2008, 21:21
Auto: mazda 6 MZR 2,3

Postprzez Topaz » 12 maja 2010, 19:12

A nie kazda jest puszczalska? :P
Zgadnij kotku, co mam w środku....
Forumowicz

Od: 22 kwi 2006, 20:18
Auto: M6 2.3 Sport

PostTen post został usunięty przez Fiveopac 28 paź 2010, 23:11.