Tarcze indiglo – pytania, wskazówki, porady
Pajko – ile kosztują indiglo do 626 i gdzie je zakupiłeś 
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Dolej płynu do spryskiwaczy
:P
Fajne
Fajne
Misiek-Bełchatów napisał(a):Pajko – ile kosztują indiglo do 626 i gdzie je zakupiłeś
Kupiłem na allegro za 200 zl od goscia akurat ode mnie z miasta . Na zamowienei mi sciagal z USA.
Waluś napisał(a):Dolej płynu do spryskiwaczy
Niestety to jest zepsuty plywak
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Pajko napisał(a):MARRUD napisał(a):ale zrobiłem to sposobem?!?
zdradzisz szczególy co i jak zrobiles ??
Jak psułem to w samochodzie przy minusowej temeraturze, ale w nowym liczniku to grzbałem już w domu. Dałem po kropelce oleju na wskazówki i podgrzewałem delikatnie szuszarką do włosów. Później bardzo bardzo delikatnie do góry i na dół (tylko nie na boki) i tak kilka razy aż zeszło. Stres był, ale się udało, jak kupisz licznik i będziesz wymieniał to POWODZENIA!!!
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
Jak widać wskazówki nie są podświetlane, więc zrobić je można samemu.
Wystarczy kupić plexe i pobawić się pilnikiem.
Ja do swojej madzi właśnie robię nowe.
Zegary wyglądają świetnie, tylko szkoda, że główny wskaźnik jest w milach. Ale co tam...
Ja do swojej madzi właśnie robię nowe.
Zegary wyglądają świetnie, tylko szkoda, że główny wskaźnik jest w milach. Ale co tam...
[url=http://www.wszystkodokuchni.pl]Akcesoria meblowe – zawiasy, prowadnice, tandembox, systemy drzwi przesuwnych, BLUM PEKA SEVROLL SIBU GTV SIRO[/url]
- Od: 30 sie 2004, 13:47
cwaniaq napisał(a):wskazówki nie są podświetlane
Teraz wlasnie mysle jak je zrobic , powiem ci ze pomysl z pleksa jest dobry , bede musial rozgrysc ten temat .
cwaniaq napisał(a):tylko szkoda, że główny wskaźnik jest w milach
Niestety ;/ale co tam efekt sie liczy
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Pajko napisał(a):Teraz wlasnie mysle jak je zrobic , powiem ci ze pomysl z pleksa jest dobry , bede musial rozgrysc ten temat .
Ja robię do swojej efki coś na ten styl: http://www.seriouswheels.com/pics-2005/ ... 80x960.jpg
Tylko zastanawiam się jak dodać tam jakąś diode pod wskazówki aby świeciły. Strasznie mało tam miejsca.
[url=http://www.wszystkodokuchni.pl]Akcesoria meblowe – zawiasy, prowadnice, tandembox, systemy drzwi przesuwnych, BLUM PEKA SEVROLL SIBU GTV SIRO[/url]
- Od: 30 sie 2004, 13:47
Jedyne co ci pozostało to kupić drugą tablice,albo same wskaźniki (mi się udało – 20 pln na allegro)
:D ) i stopić na tych nowych wskaźnikach i potem do nich zamontować twoje. Najpewniejszy sposób, bo jak znowu spróbujesz zdjąć przy kupionych możesz mieć ten sam kłopot 
Śliczny efekt! Witam w klubie "świecących-na-niebiesko-twarzy"
Mnie sie udalo urwac wskazowke z jedna ośką, po wlozeniu dziala ale jakos dziwnie rezerwa zaczyna mi sie swiecic dopiero jak wskazowka jest ponize "E"
Nie bój żaby, ofiary muszą być

Mnie sie udalo urwac wskazowke z jedna ośką, po wlozeniu dziala ale jakos dziwnie rezerwa zaczyna mi sie swiecic dopiero jak wskazowka jest ponize "E"
Nie bój żaby, ofiary muszą być
Less roof, more fun