Mżawkowe dysze spryskiwaczy
a ja poczytałem o czym tu piszecie i dziś odwiedziłem CITROENA i za 24 zeta mam fajnie pryskające spryskiwacze.
wystarczyło tylko podłubać ostrym nożykiem przy nowych spryskiwaczach i gotowe.
podczas szybszej jazdy jest ok.
wystarczyło tylko podłubać ostrym nożykiem przy nowych spryskiwaczach i gotowe.
podczas szybszej jazdy jest ok.
- Od: 28 wrz 2004, 23:52
- Auto: MAZDA 323 F BA 1,5 16v 98r.
Wszelkie obawy czy będę pasować zostały rozwiane
Marek kupił od C4 (chwilowo od C3 nie było a są 2 x tańsze i takie same:) i pasuje
Więc wkrótce ja też odwiedzę najbliższe ASO Citroena
Marek kupił od C4 (chwilowo od C3 nie było a są 2 x tańsze i takie same:) i pasuje
Więc wkrótce ja też odwiedzę najbliższe ASO Citroena

Adaś napisał(a):Marek kupił od C4 (chwilowo od C3 nie było a są 2 x tańsze i takie same:) i pasuje
a do czego pasuje? do ge?
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

qlesh napisał(a):a do czego pasuje? do ge?
Jeśli pasują do MX-6 GE to do 626 GE na pewno też, tak samo jak do BA:) Nie sądzę, żeby dla każdego modelu robili inny ten element, przynajmniej jeśli chodzi o konstrukcje z tych roczników:)
Adaś napisał(a):Jeśli pasują do MX-6 GE to do 626 GE na pewno też
No racja, tylko nie wiedziałem do czego to pasuje "najpierw"
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Super sprawa , ostatni latałem nową oktavią i faktycznie tez miał takie spryski pomyślałem o tym samym fajne był mieć je w MAGDALENIE , ale szczerze na to nie wpadłem że może to pasować od innych aut
.. dajcie konkretne namiary od jakiego auta to pasuje i gdzie zaakupić . Ps. do tych sprysków jeszcze przydały by się wycieraczki typu aero tez są takie w oktavi naprawdę świetna sprawa chyba sie skuszę na zaminnniki z allegro niby pasują do większość aut ..
Obecna- Mazda 626 GW 2.0i 16v FS-HP 136KM
Ex.nr.2. – Mazda 626 GE 2.0i 16v FS-DOHC 115KM
Ex.nr.1. – Mazda 626 GD Coupe 2.0i 16v FE-DOHC 148 KM
A jak poprawić dyszę spryskiwacza tylnej szyby? Da się zastosować te mżawkowe? Ta z tylnej szyby w ge to poracha jak nie wiem 

Rekin napisał(a):od jakiego auta to pasuje i gdzie zaakupić
Citroen C3 lub C4 na pewno ( od C3 są tańsze) a kupic można w serwisie Citroena:)
Adaś Thx 
Jak Adaś pisal zalozylem dysze od c3. Sa one jednak 2 krotnie wieksze i trosze odstaja od maski ale nie idzie sie przyczepic. Wstarczy podciac troche plastiku i pasuja one jak ulal do seryjnych dziurek.Podcinamy serujne mocowania nozem tapicerskim i mamy gotowye dysze za 24 zl. Fajnie to psika jutro moze nagram fimik jak to wyglada. Za jednym psiknieciem szyba praktycznie cala jes zroszona plynem.
Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK
promyczek001 napisał(a):Jak Adaś pisal zalozylem dysze od c3. Sa one jednak 2 krotnie wieksze i trosze odstaja od maski ale nie idzie sie przyczepic. Wstarczy podciac troche plastiku i pasuja one jak ulal do seryjnych dziurek.Podcinamy serujne mocowania nozem tapicerskim i mamy gotowye dysze za 24 zl. Fajnie to psika jutro moze nagram fimik jak to wyglada. Za jednym psiknieciem szyba praktycznie cala jes zroszona plynem.
promyczek001 nic się nie chwaliłeś, to kiedy będzie filmik jestem ciekawy
Edit by mod: Proszę o stosowanie się do zaleceń FAQ (przyklejonego w każdym z działów) dotyczących rozmiaru podpisu/grafiki w podpisie.
- Od: 5 sty 2007, 03:49
- Auto: Madzi nie ma....:(
BaniorSorki że odbiegam od tematu , ale nie mogłem sie oprzeć "ŚLiczna ta twoja MADZIA"
Rekin napisał(a):BaniorSorki że odbiegam od tematu , ale nie mogłem sie oprzeć "ŚLiczna ta twoja MADZIA"
Dzięki bardzo trzeba nad nią troszkę popracować i wtedy będzie miodzio odświeżyć lakierek co by rysek nie było i takie tam....
Edit by mod: Proszę o stosowanie się do zaleceń FAQ (przyklejonego w każdym z działów) dotyczących rozmiaru podpisu/grafiki w podpisie.
- Od: 5 sty 2007, 03:49
- Auto: Madzi nie ma....:(
Z filmem bedzie troszke poczekac bo dzisiaj auto umylem i szkoda mi go zababrac plynem do spryskiwaczy 

Mercedes SLK kompressor
promyczek001 napisał(a):Z filmem bedzie troszke poczekac bo dzisiaj auto umylem i szkoda mi go zababrac plynem do spryskiwaczy
ale mógł byś zrobić zdjęcia jak wyglądają te spryskiwacze
FIlmik jest chyba na forum hondy (link jest w tym temacie)
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Dokladnie tak to wyglada jak na focie. Podobno pasuja takze spryskiwacze od VW polo 98" i Skody octavi ale trzeba by to sprawdzic przed zakupem.
Mercedes SLK kompressor