Body kit do 626 coupe 1989 ??
A będziesz to robił tylko dla siebie, czy wykonasz formy?
Czekamy z niecierpliwością na efekt wykonywanych prac!!
Czekamy z niecierpliwością na efekt wykonywanych prac!!
- Od: 12 gru 2004, 22:14
- Auto: 626 GD 2.0 16V GT 4WS
a co to kurna za tajemnice na forum publicznym cooooo
???? Zara rozgonie towarzycho
mówić mi tu szubko 

Waluś napisał(a):a co to kurna za tajemnice na forum publicznym cooooo???? Zara rozgonie towarzycho
mówić mi tu szubko
no cos tam sobie skubiemy powoli, narazie nasz glowny cel to 1maja i 1/4 mili, mazda to drugi plan
www.mmt.xu.pl ZAPRASZAM
"MMT" Car Service, Tuning
- Od: 21 lip 2005, 18:47
- Auto: mazda 626 GD coupe 2,2 12V
No właśnie – słuchamy
I to z zainteresowaniem!
No wiesz...
roberth napisał(a):mazda to drugi plan
No wiesz...
Ostatnio edytowano 29 sty 2006, 00:31 przez Huano, łącznie edytowano 2 razy
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
No tak mistrzostwa polski na 1/4 mili to nasz glowny cel
a madzia bedzie robiona na democar naszej firmy. Bede na biezaco wklejal foty itp z prac ktore nie zaczna sie wczesniej niz w maju.
Hmmm co moge powiedziec, tylne lampy
lexusy z acury a
alumu 17" i sprzet caraudio czekaja juz na polce
a madzia bedzie robiona na democar naszej firmy. Bede na biezaco wklejal foty itp z prac ktore nie zaczna sie wczesniej niz w maju.
Hmmm co moge powiedziec, tylne lampy
alumu 17" i sprzet caraudio czekaja juz na polce
www.mmt.xu.pl ZAPRASZAM
Lexusy do 626 GD
nie spotkalem sie jeszcze z takowymi
A dopasowac z czegos innego da rade napewno,dobry blacharz czyni cuda
Do sedana da rade dopasowa lampy z BWE E36 pewno z innych tez da rade
A co powiecie na to autko

A dopasowac z czegos innego da rade napewno,dobry blacharz czyni cuda
A co powiecie na to autko

www.mmt.xu.pl ZAPRASZAM
Puhcio napisał(a):Ale nie podoba mi się przedni zderzak
a mnie sie podoba, pod warunkiem że w tej luce będzie to, na co została przeznaczona (cooler) nie siatex
A lampy za długie, w mojej opini, GD ma zawaliste lampy i to jeden z wielu elementów których bym nie zaczepiał, podobnie jak atrapa i przetłoczenia na błotnikach. Co najwyżej zdemontowanie listew, ale te przetłoczenia są piękne więc...
roberth nie róbcie dema, zróbcie kopyta na handel 

To ja tez cos znalazlem:
Jestem tak napalony na body kit, ze az mnie sciska, nic nie jem, nie sypiam tylko kombinuje. A moze po jakis malych poprawkach, zderzaki z innych marek pasuja do 626, wie ktos cos na ten temat?. Bo ja np. myslalem o VW VENTO...

Jestem tak napalony na body kit, ze az mnie sciska, nic nie jem, nie sypiam tylko kombinuje. A moze po jakis malych poprawkach, zderzaki z innych marek pasuja do 626, wie ktos cos na ten temat?. Bo ja np. myslalem o VW VENTO...
- Od: 30 paź 2005, 06:23
- Auto: '03 Ford Focus ZX3
weś przestań
jedyne co mi się podoba do dół przedniego zdeżaka, reszta to bleeh. I ta deska do prasowania na klapie, nioe wspominając o lampach od MX z tyłu którezupełnie nie pasują do reszty. Ale fele bym zabrał
:D

Pomarańczowa:
Tak jak Waluś – lampy seryjne są ładne, kierunki też lepiej wyglądają z coupe – no i przetłoczenia nadkoli – tutaj są jak z wersji 4 drzwiowej – co ujmuje autku uroku. Zderzaczak – kwestia gustu, choć dość popularny kształt. No i ten kolorek – śliczności... Mój ulubiony...
Niebieskie – ło boshe... dziękuję – postoje...
Waluś – lampy są od SUPRY....nawet nie od Madzi...
Tak jak Waluś – lampy seryjne są ładne, kierunki też lepiej wyglądają z coupe – no i przetłoczenia nadkoli – tutaj są jak z wersji 4 drzwiowej – co ujmuje autku uroku. Zderzaczak – kwestia gustu, choć dość popularny kształt. No i ten kolorek – śliczności... Mój ulubiony...
Niebieskie – ło boshe... dziękuję – postoje...
Waluś – lampy są od SUPRY....nawet nie od Madzi...
Pozdrowienia
Huano
---------------------
Huano
---------------------
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Huano napisał(a):lampy są od SUPRY....nawet nie od Madzi...
małe fopa hehe (jak kolwiek to się pisze
Nie mowie, ze to mi sie podoba, tak tylko pokazalem.
Fakt przedni zderzak wyglada ciekawie...
To jest wlasnie tuning made in USA. Pociagne troche ten temat tuningu z usa.
Z tego co zdazylem sie zorientowac, to naprawde [tiiit] przerobione auta (nie kicz) maja prywatne firmy tuningowe i dosyc bogaci ludzie, a reszta prywatnych uzytkownikow (nie liczac wyjatkow) podoczepia czesto niechlujnie, zderzaki, spoilery itp. A szkoda, bo ogladajac jeszcze w polsce "2F2F" myslalem, ze w ameryce, to takich aut na peczki
, a tu lipa. Co drugie auto to Honda Civic, kazda ten sam body kit, ale inny kolor, a przewaznie wiekszosc to fabryczny wyglad, a felgi jak najwieksze, chocby sie juz skrecac nie dalo, to jak najwieksze!. Albo co dzis widzialem, Czarny Ford Focus z niebieskimi felgami, czerwonymi lusterkami i zielonymi szybami
WTF! Ooojjj nuda. Choc jak raz zobaczylem laseczke w odjebanej Celice, to nawet nie wzracalem uwagi na predkosc (ograniczenie 40, jechalismy 55-65) nie moglem oderwac wzroku i od jednego i od drugiego... 
Fakt przedni zderzak wyglada ciekawie...
To jest wlasnie tuning made in USA. Pociagne troche ten temat tuningu z usa.
Z tego co zdazylem sie zorientowac, to naprawde [tiiit] przerobione auta (nie kicz) maja prywatne firmy tuningowe i dosyc bogaci ludzie, a reszta prywatnych uzytkownikow (nie liczac wyjatkow) podoczepia czesto niechlujnie, zderzaki, spoilery itp. A szkoda, bo ogladajac jeszcze w polsce "2F2F" myslalem, ze w ameryce, to takich aut na peczki
- Od: 30 paź 2005, 06:23
- Auto: '03 Ford Focus ZX3