To ja w "naszych modyfikacjach" od siebie napiszę, że założyłem u mnie pakiet MAZDASPEED Touring Kit A-Spec (progi + dokładka, spoilera nie chcę bo do Z5 to wiocha takie skrzydło zakładać)
Koledzy poszukuję zdjęć Mazdy 3 2011r. z różnymi modelami oryginalnych aluminiowych felg oferowanych w katalogu. (Mama możliwość wybory felg alu w salonie i nie wiem które wybrać?! które wyglądają dobrze?) proszę o pomoc
Niech mi ktoś powie, że sie nie podoba! Śliczności...
P.S. Oczywiście pomysł podświetlanego grilla wpadł do głowy, tylko jak z przepisami? Niestety tylko teoretycznie jest to oświetlenie wewnętrzne, oświetlające silnik, a dokładniej chłodnicę, jednak, czy będzie to również w taki sposób rozpatrywane przez "miśków"?
Mam mieszane uczucia. Jak będziesz montował to musisz uważać, bo wisi to gdzieś na granicy tuningu / wieś tuningu Co do przepisów, to podejrzewam, że jest to tak samo legalne jak ksenony o barwie 15000K, albo neony
sewa napisał(a):wisi to gdzieś na granicy tuningu / wieś tuningu
Tu się zgadzam, musi być dobrze zrobione. Na razie nie montuje, bo jak mam wyjechać na pierwszą główną ulicę i zaraz to odklejać to nie widzi mi się taka zabawa co prawda można by się kłócić z nimi, że światło świeci do środka a nie na zewnątrz, a że widać to inna sprawa
To w odpowiedzi powiem, że wszystko podpięte pod wyłączniki drzwi. Odpalasz Madzie nic nie widać... Po prostu... Oświetlenie powitalne, oprócz postojówek oczywiście.
No to chociaz tyle, myslalem ze w trakcie jazdy tez dziala... A postojowki niebiskie nie sa zle;) sam zalozylem w niedziele (mysle lato ) a na zime biale zakldam:D