Tarcze indiglo – pytania, wskazówki, porady
kolega sopel sprzedaje zegary od X6 za 50zl, MoMan musi miec zegary lub ich skany do zrobienia wzoru tarcz 
bym byl zainteresowany tarczami jak najbardziej
- Od: 14 lis 2006, 23:03
- Auto: mazda 323f ,1992 rok,1800 ccm
Witam
Wiele osób dopytywało o indiglo do 323F BA – ktoś podesłał nawet skany – dzięki za zangażowanie. Z dużym opóźnieniem ale w końcu zrobiliśmy.
Więcej fotek na www.moman.pl

Wiele osób dopytywało o indiglo do 323F BA – ktoś podesłał nawet skany – dzięki za zangażowanie. Z dużym opóźnieniem ale w końcu zrobiliśmy.
Więcej fotek na www.moman.pl

-
Gość
cena to 139zł za komplet tarcz indiglo + 58zł inwerter + 9zł przesyłka pobraniowa
Zamówienia i pytania proszę kierować na maila ze strony www.moman.pl – na hasło mazdaspeed udzielimy dla klubowiczów 10% rabatu
Zamówienia i pytania proszę kierować na maila ze strony www.moman.pl – na hasło mazdaspeed udzielimy dla klubowiczów 10% rabatu
-
Gość
to ja sie podisze w tym temacie z zapytaniem ...jak sie sprawa ma w przypadku tarcz do 626 GE/MX 6
osobiscie interesowalby mnie niemal identyczny projekt grafiki jak w tych do 323 BA czyli przewaga czarnego i niewielki bialy pasek indyglo.
wiem ze byla jakas liczba chetnych na te tarcze ale temat umarl ...
jakby co to mam tarcze w corelu i moge przeslac.
osobiscie interesowalby mnie niemal identyczny projekt grafiki jak w tych do 323 BA czyli przewaga czarnego i niewielki bialy pasek indyglo.
wiem ze byla jakas liczba chetnych na te tarcze ale temat umarl ...
jakby co to mam tarcze w corelu i moge przeslac.

6,2s –> 100km/h
- Od: 11 lut 2004, 00:59
- Auto: Coupe R6
LoB napisał(a):to ja sie podisze w tym temacie z zapytaniem ...jak sie sprawa ma w przypadku tarcz do 626 GE/MX 6
Nie do końca. Mam już przygotowane całe tarcze do mx-6/626 tylko zaznaczę, gdzie ma być wtyczka i wysyłam do MoMan-a, tak uzgodniliśmy.
Wysyłam tarcze:
1. Z kontrolką poduszki powietrznej,
2. Bez kontrolki od poduszki
3. Do wersji comprex
Z tego co się oreintuję to chłopaki są trochę zaganiani i termin zrobienia tarcz to gdzieś pod koniec grudnia, o ile nic się nie zmieniło.
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
Może niech Neurotrain wypisze w pierwszym poście listę chętnych. Ja na własną rękę staram się zrobić wzory tarcz w corelu ale mam słabej jakości wzory (ściągnięte z allegro
) i chyba nic z tego nie zrobię. Zawsze można kupić licznik (może być zepsuty) za parę groszy i wysłać momanowi same tarcze i niech trzaska projekt.
behemot napisał(a):Zawsze można kupić licznik (może być zepsuty) za parę groszy i wysłać momanowi same tarcze
Adaś napisał(a):kolega sopel sprzedaje zegary od X6 za 50zl, MoMan musi miec zegary lub ich skany do zrobienia wzoru tarcz
behemot napisał(a):Może niech Neurotrain wypisze w pierwszym poście listę chętnych. Ja na własną rękę staram się zrobić wzory tarcz w corelu ale mam słabej jakości wzory (ściągnięte z allegro) i chyba nic z tego nie zrobię. Zawsze można kupić licznik (może być zepsuty) za parę groszy i wysłać momanowi same tarcze i niech trzaska projekt.
To moze ja to zrobie
Lista osób zainteresowanych:
1) Neurotrain
2) Sacrell
3) Xionc
4) behemot
5) chudy (zastanawia sie)
6) ***XXX***
7) nakielskias
ot troszke nas jest....jeszcze 3 osobniki
- Od: 26 lut 2006, 16:37
Adaś napisał(a):kolega sopel sprzedaje zegary od X6 za 50zl, MoMan musi miec zegary lub ich skany do zrobienia wzoru tarcz
Pozostaje jeszcze problem rozmieszczenia wytczek na tarczach a do tego przydał by się cały licznik. No chyba że ktoś już swój rozbierał i wie gdzie można je umieścić. ja w każdym razie nie zamieżam na razie go rozbierać. Tarcze, jak będą oczywiście, i tak założę najwcześniej na wiosnę.
Martwi mnie jeszcze jedna sprawa. Gdy my się wykosztujemy i założymy upragnione zegary, moman zapewne wykorzysta wzory i będą dostępne już dla każdego. A ja lubię się wyróżniać. No cóż, ktoś powiedział, że lepiej jest jeść tort ze wszystkimi niż badziewie samemu

Pozdrowinka.