Dałeś zwykły bezbarwny na dokładke ? na sticker bomb ? czy dodałeś jakiegos elastryfikatora do lakieru żeby był bardziej elastyczny?
Sticker Bomb
Jak patrze na to to wydaje mi sie że psujecie całkiem fajne samochody
Dałeś zwykły bezbarwny na dokładke ? na sticker bomb ? czy dodałeś jakiegos elastryfikatora do lakieru żeby był bardziej elastyczny?
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
mlody1921 napisał(a):Jak patrze na to to wydaje mi sie że psujecie całkiem fajne samochody![]()
Bez przesady to bardzo nieszkodliwa moda. Po kilku miesiącach zrywasz i po sprawie. Zwłaszcza jak jakiś element z takiego czy innego powodu czeka na lakier swieży.
Seraf, na całkiem seryjnym aucie wyglada to średnio. Co innego jak auto na seryjne nie wyglada.
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Boris86 napisał(a):Raz że jestem pewien że to krótka moda
To po pierwsze a po drugie każdy myśli jak sobie coś oklei to będzie fajny.
I tak wychodząc z pracy moim oczom ukazuje się Palio Weekend 1.2 na kołpaku i lusterka w naklejkach

To akurat przypadłość polskich miłośników JDM.
Czarna stalówka, albo alu typu baton, czarna maska i 20 naklejek na szybie typu eat, sleep, Hunda. Tiunery
Bardziej japońscy od japończyków.
Jak Bomba jest na autku które ma dobrą fele, leży na dobrej glebie a do tego ma porządne stadko pod maską, to w tym sezonie jest wg mnie OK.
Czarna stalówka, albo alu typu baton, czarna maska i 20 naklejek na szybie typu eat, sleep, Hunda. Tiunery
Jak Bomba jest na autku które ma dobrą fele, leży na dobrej glebie a do tego ma porządne stadko pod maską, to w tym sezonie jest wg mnie OK.
RX-7 FD3S Innocent Blue:
Chyba bym się bał przykleić bombę bo bym został tutaj zjedzony 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
aktualne prace nad stickerem wygladaja tak 
troche długo mi idzie bo musze wycinać naklejki ale jak narazie jestem zadowolony z Efektów

troche długo mi idzie bo musze wycinać naklejki ale jak narazie jestem zadowolony z Efektów

zdjecie coś nie teges 
nie działa?
Ja w BA będe oklejał bede przednmią dokładke pod zderzak, chlapacze przód ,tył lusterka zewnętrzne ,łezki na progach ,blende na klapie z tyłu i moze lotke 
"Codziennie rano, zaraz po przebudzeniu, sprawdzam, czy nie ma mnie na liscie najbogatszych ludzi swiata.
Jesli nie, to wstaje i ide do roboty."
- Od: 21 cze 2011, 11:33
- Auto: 323f 1.8 BP 95r
Od roku widuję grafitową BA z dokładką od laguny w stickerbombie i na białych felgach z glebą i wygląda super 

Ja co drugi wekend smigam w twoich rejonach na Kraków do szkoły więc jak zrobie to będzie okazja zobaczyć tylko nie wczesniej jak na wiosne choć zobaczymy jak z kasą bede stał , brakuje mi jeszcze tylko dokładek "łezki" na progi , dokładki do lagi mam dwie 

"Codziennie rano, zaraz po przebudzeniu, sprawdzam, czy nie ma mnie na liscie najbogatszych ludzi swiata.
- Od: 21 cze 2011, 11:33
- Auto: 323f 1.8 BP 95r
Ja się wziąłem w końcu za oklejanie
i oto efekt :

Może być

Może być
- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
Gotowe
Jakbym miał osobno naklejać poszczególną naklejkę to nigdy bym tego nie robił
PS. popielniczkę też okleiłem
dodam zdjęcia wkrótce.
- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
Phi
ja nie dość że sam zaprojektowałem moje naklejki na stickera pozniej dałem do drukarni nastepnie wyciałem/wycinam i sam wykleiłem/wyklejam
dlatego tylko połowa zderzaka. ale juz prawie mam przygotowane na druga część 
u mnie coś takiego na czas zimy