Jacek176 napisał(a):filtry gąbkowe
Taki ma Palkerson jesli mnie pamięć nie myli.
www.mazdaspeed.pl
lukaszek323f napisał(a):Przy stożku auto więcej pali, silnik pracuje już inaczej, i to jest dojeżdzanie silnika do konca....
Lukano napisał(a):Jacek176 napisał:
filtry gąbkowe
Taki ma Palkerson jesli mnie pamięć nie myli.
jacobs napisał(a):lukaszek323f napisał:
u nas nie ma miejsca na prawdziwy filtr stożkowy trzeba by aku wywalic do bagola...
zmieściłby się język
lukaszek323f napisał(a):Przy stożku auto więcej pali, silnik pracuje już inaczej, i to jest dojeżdzanie silnika do konca....
Palkerson napisał(a):lepiej spala benzyne która noormalnie by nie była spalona....
u nas nie ma miejsca na prawdziwy filtr stożkowy trzeba by aku wywalic do bagola...
Radek89 napisał(a):mijsce jest, wystarczy skombinowć taką przedłuzkę od przepływki, żeby spuścić filtr w dół pod kontem w kierunku zderzaka , cz tam halogena – przypatrzce się zeby
Radek89 napisał(a):u nas nie ma miejsca na prawdziwy filtr stożkowy trzeba by aku wywalic do bagola...
mijsce jest, wystarczy skombinowć taką przedłuzkę od przepływki, żeby spuścić filtr w dół pod kontem w kierunku zderzaka , cz tam halogena – przypatrzce się
co wam da ten stożek ?
frajde ?
lukaszek323f napisał(a):co wam da ten stożek ?
frajde ?
70KM więcej ?
dla mnie ori jest spoko oczko
Palkerson napisał(a):co Ty starasz się udowodnić
Palkerson napisał(a):bo to dla ludzi którzy wiedzą co robią
Radek89 napisał(a):widzisz ? sam sobie odpowiedziałeś
lukaszek323f napisał(a):bardziej juz u Patryka mozna było uslyszec...
lukaszek323f napisał(a):ale jakby wiedzieli ile syfu idzie przez tą zwykłą gąbk
Jacek176 napisał(a):W Mazdach BG wąskim gardłem dolotu jest klapkowy przepływomierz. Właśnie zamierzam go zmienić
lukaszek323f napisał(a):Moze i dobry jest ten filtr ale dla takich co maja auta jak Morder czy XxX dla których liczy się każdy przyrost mocy nawet te 2 KM. I owszem mając auto 200 konne wstawienie stozka jak najbardziej odgrywa znaczącą rolę ...
Palkerson napisał(a):to na następnym zlocie usłyszysz bo podczas jazdy to słychać a podczas dodawania gazu na postoju słychać tylko jeden wdech i Ty to powinieneś wiedzieć tyle encyklopedii cytując
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje