www.mazdaspeed.pl
indorr napisał(a):Ładne ładne![]()
Co do komfortu (a właściwie jego brak) to się spodziewam ale jak się ma sprawa przyspieszania i spalania?-jakie różnice i czy rzeczywiście takie zauważalne?Co do dziur to już się ich tak nie obawiam odkąd nie mieszkam w PL(nie ma rewelacji ale niebo a ziemia) Zresztą sam powinieneś wiedzieć![]()
Takie pytanie:czy nie lepiej jest mieć felgę 18*8 niż 18*7,5 do opony 225/40/18?Chciałbym tak to wszystko dobrać żeby mi żadne ranty nie wystawały.
Zawieszenie seryjne?i czy podałeś to do ubezpieczalni(odnośnie zmiany kół)
indorr napisał(a):Bieski81 -kiedy i za ile kupowałeś koła?Dokupowałeś opony czy zamawiałeś wszystko w komplecie?I czy te 225 założyłeś na felgę 7,5 czy 8?
Bieski81 napisał(a):indorr napisał(a):Bieski81 -kiedy i za ile kupowałeś koła?Dokupowałeś opony czy zamawiałeś wszystko w komplecie?I czy te 225 założyłeś na felgę 7,5 czy 8?
Kupowalem w komplecie ok 8 mies temu w sklepie niedaleko ode mnie. Musialbys troche poczekac bo musza je zamawiac ze wzgl na rozstaw srub. Zalozyli mi opony wanli tanie ale musze powiedziec ze bardzi dobrze trzymaja na suchym i mokrym no i sa wytrzymale 2 kursy do pl no i tu z 10 tys i jak kupilem nowa bo rozprulem jedna nie bylo wielkiej roznicy
Jedyny mankament -sa glosne jakby lozysko siadalo w kole ale nato jest sposob- podkrecic radio
Mot bez problemu
ptaku napisał(a):Bieski81 napisał(a):indorr napisał(a):Bieski81 -kiedy i za ile kupowałeś koła?Dokupowałeś opony czy zamawiałeś wszystko w komplecie?I czy te 225 założyłeś na felgę 7,5 czy 8?
Kupowalem w komplecie ok 8 mies temu w sklepie niedaleko ode mnie. Musialbys troche poczekac bo musza je zamawiac ze wzgl na rozstaw srub. Zalozyli mi opony wanli tanie ale musze powiedziec ze bardzi dobrze trzymaja na suchym i mokrym no i sa wytrzymale 2 kursy do pl no i tu z 10 tys i jak kupilem nowa bo rozprulem jedna nie bylo wielkiej roznicy
Jedyny mankament -sa glosne jakby lozysko siadalo w kole ale nato jest sposob- podkrecic radio
Mot bez problemu
Jesli sa tak glosne jak piszesz to znaczy ze sa twarde a to oznacza tylko jedno... brak przyczepnosciMialem kiedys takie opony, zwaly sie Nankang i nie dalo sie na tym jezdzic.
Bieski81 napisał(a):Ja tez mialem nankang jescze w audi po tygodniu zmienilem. Na tych wanli lepiej mi sie jezdzi niz na michelinach ktore mialem wczesniej na oryginalnych felgach. Tamte na mokrym zaraz tracily przyczepnosc... a te nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje