Virtual Tuning
Kadlub: nic nie kombinuj z tymi felgami, szkoda czasu i kasy. Na wiosne zainwestuj w glebe i w nowe, wieksze felgi ale z mniejszym ET. Auto zmieni sie duzo na lepsze. Sam mam taki plan, na razie tylko zawias mam -3cm obnizony i zaliczlem dzisiaj nowopomalowanym zderzakiem o.. betonowa posadzke podczas wjazdu do garazu znajomego :/ Ma to swoje minusy.
Hope for the best, prepare for the worst
Moja 323C
Moja 323C
- Od: 16 maja 2007, 15:02
- Auto: Mazda MX-3 white V6
w sumie andrzej dobrze pisze.
te felgi to nic specjalnego i wcale uroku malowanie im nie doda bo sam ksztalt felg jest zwykly i nieciekawy.
szkoda kasy, co innego gdyby byly zniszczone i chcialbys odrestaurowac a nie mialbys kasy na inne.
lepiej je sprzedaj albo zostaw sobie na zimówki a na wiosne jakies ladne felaszki
te felgi to nic specjalnego i wcale uroku malowanie im nie doda bo sam ksztalt felg jest zwykly i nieciekawy.
szkoda kasy, co innego gdyby byly zniszczone i chcialbys odrestaurowac a nie mialbys kasy na inne.
lepiej je sprzedaj albo zostaw sobie na zimówki a na wiosne jakies ladne felaszki

Spróbujcie mi moje felgi zrobić w kolorach:
– złoto
– polerka
– brąz
– gunmetal
Tutaj foto bazowe chyba że chcecie większą rozdziałkę to jutro doślę
http://img444.imageshack.us/img444/7567/imag03450.jpg
Nie zamierzam z nimi nic robić narazie ale kiedyś je chcę odrestaurować i na zimówki przeznaczyć
– złoto
– polerka
– brąz
– gunmetal
Tutaj foto bazowe chyba że chcecie większą rozdziałkę to jutro doślę
http://img444.imageshack.us/img444/7567/imag03450.jpg
Nie zamierzam z nimi nic robić narazie ale kiedyś je chcę odrestaurować i na zimówki przeznaczyć
A, właśnie, i jakby ktoś robił mi to VT felg o które prosiłem wyżej to jeszcze we wszystkich wersjach chciałbym z przodu całe pomarańczowe kierunki (ambery)
Radex napisał(a):w sumie andrzej dobrze pisze.
dzieki za podpowiedz
w sumie sa nawet sporo zniszczone. 2 juz doczyscilem i pomalowalem ale narazie tylko w polpolysku bo byly doslownie tragiczne. za kolejne dwie zabieram sie przez zime. doczyszcze i pomaluje tak samo jak te a na wiosne bede myslal dalej
jak bede mial funduszu troche to te zostawie i zakupie nowe. jak troche mniej to te sprzedam i zakupie nowe a jak nie bede mial wcale to niestety bede musial sie przemeczyc jeszcze kolejny rok na tym co mam :/
- Od: 11 lis 2010, 00:58
- Auto: Mazda 323C BA 1,3 16V 95r
andrzej-w napisał(a):Artiks, pozamiatales

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Panowie nie mogłem się powstrzymać, by zaprezentować mój wesoły VT, pierwszy w życiu chciałbym od razu zaznaczyć! :–) Na starcie foto poglądowe mojej mazdy a potem teleport na hawaje, bo tu jej zimno!

Pozdro i Wesołych Świąt!

Pozdro i Wesołych Świąt!
- Od: 12 cze 2008, 12:34
- Auto: Mazda mx-3 1.8 V6, SGI, 93 r.
Koła się pokrzywły temu mazdu, maupa nasrała na błotnik i jeszcze zwyzywała od soft pedałów... 

- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
a tak przy okazji.. co to za model felg tych czarnych
?
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r