Quaki napisał(a):No to musze cie zmartwic bo skyline w tym filmie nie byl wyposazony w isntalacje nitro (praktycznie nie ma takiej potrzeby samochod ten ma tak potezny potencjal ze instalki takie nie maja sensu) samochod byl wyposazony w system schladzania intercoolera poprzez CO2
Quaki napisał(a):natoamist system purge w moijeje instalce jest nie potrzebny i faktycznie jest to festyniarski gadzett
a więc jednak? juz nic nie rozumiem. jesteś w stanie z sensem powiedzieć – nie opowiadając o skyline, bo już zaczyna mnie to nużyć – czy to, że Twoje auto "paruje", ma jakieś praktyczne zastosowanie dla zwiększenia jego właściwości jezdnych, czy tylko jest do gadżet do wyrywania panienek? o ile w tym pierwszym przypadku, daję szacunek i przepraszam, o tyle w drugim, "para" jest dla mnie tak samo [tiiit] jak kleksy naklejone na samochodzie czy piesek bujający łbem na tylnej półce.
wybacz, wiem że jestem męczący, ale naprawdę chciałbym wiedzieć. od dziecka jestem dociekliwy.
Quaki napisał(a): Przeciez felgi na przyklad 18" nie maja zadnego uzasadnienia w polskich realiach
owszem, wymagają dużej odwagi i samozapracia. mają jednak ten walor estetyczny, który idzie w zgodzie z moim gustem.
Quaki napisał(a):uwazam za ogolnie obrazliwe i nie wiem czy sobie zasluzylem zeby ktos kto mnie nie zna itp. probowal mnie obrazac
nie mam zamiaru Cię obrażać, ale też nie jesteś jak żona Cezara – poza wszelką krytyką i podejrzeniem
więc może wrzuć na luz, daruj sobie histeryczne reakcje i podchodź do niektórych spraw z większym dystansem oraz przysłowiowym przymrużeniem oka, bo się szybko wykończysz nerwowo. a szkoda by było