_mario_ napisał(a):Jak to będzie świecić co z prawem?
no świecić będzie odwrotnie niz w rx8
www.mazdaspeed.pl
_mario_ napisał(a):Jak to będzie świecić co z prawem?
Palkerson napisał(a):przyglądałem sie wczoraj tym lampom na zywo i musze powiedziec ze łatwo by nie było to dopasować ale zawsze to są całe lampy usmiech sporo spawania i szpachli ale fajnie wygląda
_mario_ napisał(a):no homologacje mają a będą świecic do góry nogami xD..
mazur napisał(a):nie rozumie co macie za problem odnośnie przepisówpytajnik? przecież czy ta lampa będzie z lewej czy z prawej to będzie i tak OK głupek głupek głupek
RaE napisał(a):mazur napisał(a):nie rozumie co macie za problem odnośnie przepisówpytajnik? przecież czy ta lampa będzie z lewej czy z prawej to będzie i tak OK głupek głupek głupek
ja to wiem,ale jakoś nie szło mi zbyt dobrze tłumaczenie tego innym
Nie chce tu robić tzw OT ale to chyba tez należy do tuningu w jakims sensie wiec pytam:
co myslicie o uniwersalnych zestawach do elektrycznych szyb ?
RaE napisał(a):Palkerson jak tak patrze na tablice tego auta to sie zastanawiam czy to nie twoje język
Są złe i dobre opinie chyba zależy od zestawu niektóre są takie ze po kilku miesiącach nie podnoszą szyby killer
Master napisał(a):To auto miałem okazję widzieć na żywo, będąc w Holandii, samochód krążył po mieście Breda.
Muszę przyznać że zrobił na mnie spore wrażenie, mimo iż może na fotce może nie wygląda przepięknie ...
a skad wiesz co on ma pod maska?RaE napisał(a):zróbmy z 88-konnego auta bolid
mi akurat sie nie podoba, jedynie mogl bym na nim wieszac pranieRaE napisał(a):hm..podoba mi sie ten spojler na klapie mimo ze nie wiele go widac, ale przynajmniej nie jest to ten oklepany "bumerang" z allegro którym co najwyżej mógłbym kosić trawe
no i do tego przyciemnione szyby, mi to jakos nie pasuje, jak by szyby byly normalne to moze jeszcze by tak zle to nie wygladaloRaE napisał(a):Fajnie tez wygląda motyw pomalowania całego auta w jednym kolorze ,czyli to ze po prostu listwy przyszybia i ramy szyb w drzwiach nie są juz czarne
Palkerson napisał(a):dla czego nikt nie wspomniał o pomalowanych kloszach kierunków przednich
tylko oryginalny od GT
damiaaans napisał(a):no i do tego przyciemnione szyby, mi to jakos nie pasuje, jak by szyby byly normalne to moze jeszcze by tak zle to nie wygladalo
damiaaans napisał(a):a skad wiesz co on ma pod maska? zeby
palik napisał(a):RaE tak wyszło, że ja mam podobne zdanie i stąd dość rzadko udzielam się w tym temacie z uwagi na to iż większość stanowią osoby lubiące solidne ospojlerowania przy 88 KM usmiech
RaE napisał(a):udoskonalanie auta w taki sposób by było bardziej komfortowe czyli poprawianie tego co fabryka w moim mniemaniu nie dopracowała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje