Żartowałem
W sekrecie powiem ze jest mi ona bardzo bliski serco jako iz wlasnie samemu sobie poleruje co nie co
www.mazdaspeed.pl
– Piotruś ja kiedyś też chciałem jedne alusy pochromować ,ale w Polsce nie zrobisz tego.Jedynie w USA albo Japonii.I nie będzie to też prawdziwy chrom tylko imitacja bo nie ma fizycznej możliwości nałożenia chromu na aluskiPiotruś napisał(a):Sam do marca musze albo pochromować na nowo, albo wypolerować moje 18'
drof napisał(a):jedno pytanko, bedziesz to jakims lakierem zabezpieczal czy zostaje tak jak teraz ?
Piotruś napisał(a):Mam do Ciebie pytanie. Wiem, że interesowałeś się usługami firmy z Rybnika –> www.amura.pl
Sam do marca musze albo pochromować na nowo, albo wypolerować moje 18' i zastanawiam się, co wybrać.
Efekt chromu napewno ładniejszy, poza tym dekielki są plastikowa poktyte fantachromem.
Boję się jednek, czy chrom nie odejdzie.
Puhcio napisał(a):A jak zabezpieczysz teraz felgę ? Bo goły metal będzie narażony na wżery, korozję, etc ?
mX-MEN napisał(a):Pięknie Pajko
Łukasz napisał(a):Pajko – robota godna podziwu
Piotruś napisał(a):Super robota brawo Pajko
Fiveopac napisał(a):W sekrecie powiem ze jest mi ona bardzo bliski serco jako iz wlasnie samemu sobie poleruje co nie co Jutro powinienem skonczyc wiec i ja sie polansuje
Fiveopac napisał(a):Skrobne konkurencyjny opis jak tylko odrosną mi palce
Pyton162 napisał(a):wytrwalosci w utrzymaniu zawsze czystych felg
Pyton162 napisał(a):pajko , mialem felgi w polerce i wiem ze po byle jakim deszczu , jezeli chcesz zeby bylo ladnie trzeba przeleciec
ściereczka
Boris86 napisał(a):Jest juz jeden temat o polerze
Pajko napisał(a):widzie ze tez uzywales AutoMax'a
Pajko napisał(a):czy ja wiem czy to ma sens pytajnik
Fiveopac napisał(a):Dobrych rzeczy nigdy za duzo oczko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje