Jest spokocreativedj napisał(a):co myslicie o tej?

www.mazdaspeed.pl
łeeeee czerwony ladniejszyArtX napisał(a):Jest spokocreativedj napisał(a):co myslicie o tej?z tym samym pakietem tylko Noble Green
Bandyta napisał(a):łeeeee czerwony ladniejszy język usmiech
Vein napisał(a):Też bym zJDMował tylne lampy i właśnie nie wiem jak to przyciemnić.
Piotruś napisał(a):Vein napisał(a):Też bym zJDMował tylne lampy i właśnie nie wiem jak to przyciemnić.
Malowanie świateł farbką nie ma nic wspólnego z JDM, bardziej z podwórkowym "Polish Style". Choć, nie powiem, sam tez malowałem lampy przyciemniającym sprayem, ale było to 12 lat temu!
Dobra, są gusta i guściki.
ArtX napisał(a):michi jak tam przyciemniłeś już kierunki tył pytajnik
Gryzie się z seryjnymi lampami, chyba że black lexy wrzucić , Akar zrobił kiedyś VT takiego rozwiązania : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b53b4a6d92d3ba13.htmlmarcus_87 napisał(a):jak dla mnie tylko te dwie opcje
Piotruś napisał(a):Malowanie świateł farbką nie ma nic wspólnego z JDM, bardziej z podwórkowym "Polish Style". Choć, nie powiem, sam tez malowałem lampy przyciemniającym sprayem, ale było to 12 lat temu!
Vein napisał(a):Bardzo chętnie zamontowałbym oryginalne lapmy i blendę z Eunos 100 lecz niestety dostanie ich graniczy z cudem. A wyglądają identycznie jak te z eurpopejskich eFek tylko mają ciemniejsze klosze. Więc lampy EDM po pomalowaniu raczej nie będą się bardzo różnić od JDM.
_mario_ napisał(a):bo bez gleby
creativedj napisał(a):gleba na naszych drogach moze sie zle skonczyc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje