Virtual Tuning
Tu i 19" będzie w sam raz wizualnie... pytanie tylko czy da się na tym jeździc. IMO optimum to tak masywnego body to 18" (już to na moim VT wyszło pod 17", a nadal jest śmiesznie małe...). Do tego gleba i reszta plastiku i będzie już wyglądac na... coś co jest skończone.
Lukas007 napisał(a):Tu jedynie felga 17 lub 18" ratuje sprawę. Inaczej będzie to wyglądac... źle.
pełne poparcie, + oczywiscie gleba obowiązkowo
alankedzior – ja bym t efelgi co masz dał na zimówki a szukał no już minimum 16" jak nie chcesz zamulać Z5 + gleba, chociaż ja latałem w z5 na 17" i jeździło się dobrze, a Z5 nigdy szybkie nie bedzie, a co lans to lans na 17"
miałem taki sam kolor mazdy jak Twoja także zobacz jak ja zrobiłem, moim zdaniem do tego zielonego czarny kolor pasuje git, nawet klamki czarne i lusterka dają efekt z czarną felą.... Teraz jedynie zmeiniłbym kolor bebnów na tyle na srebrny lub czarny

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
dZIEKI WSZYSTKIM ZA UWIDOCZNIENIE TEGO WSZYSTIKEGO
i tak naprawde myśle o nowych felgach własnie CZARNYCH więc nasze gusta sie zgadzają :p min. 16"
Wiec poczekam do wiosny a pozniej zaczne szukać jakiejs ładnej felgi
bo w mazdzince zaczynam troche zmieniać. Dzięki wszystkim za opinie
i tak naprawde myśle o nowych felgach własnie CZARNYCH więc nasze gusta sie zgadzają :p min. 16"
Wiec poczekam do wiosny a pozniej zaczne szukać jakiejs ładnej felgi
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
bo w mazdzince zaczynam troche zmieniać. Dzięki wszystkim za opinie
- Od: 24 wrz 2009, 09:55
- Auto: Mazda 323F 95r. 1.5 16V DOHOC
A i chciałem dopisać, że tez mam czarną blendę z juz dwoma białemy światłami Więc alusy beda sie fajnie komponować
na zime mam stalówki w tym roku
Może za rok sobie je zrobię na sezon zimowy
A wiosną pomyśle nad czymś większym ;]
Jakies jeszcze pomysły co do mojej BA ?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
tak, ja bym wywalił ten zderzak i założył pakiet od v6alankedzior napisał(a):na zime mam stalówki w tym rokuMoże za rok sobie je zrobię na sezon zimowy
A później wnęki w zderzakach na czarno + boki przedniej dokładki walnąć pod kolor
Później lusterka i klamki pod kolor, wywalić pomarańcze z kierunków, boczne kierunki zmienić na cleary, nawoskować lakier, może trochę obniżyć i będzie fajnie
Ewentualnie zamiast pakietu GT wstawić przednią dokładkę i dokładki progowe od Mazdaspeed A-Spec 
doskonały przepisluki_92_92 napisał(a):A później wnęki w zderzakach na czarno + boki przedniej dokładki walnąć pod kolorPóźniej lusterka i klamki pod kolor, wywalić pomarańcze z kierunków, boczne kierunki zmienić na cleary, nawoskować lakier, może trochę obniżyć i będzie fajnie
Ewentualnie zamiast pakietu GT wstawić przednią dokładkę i dokładki progowe od Mazdaspeed A-Spec

Kierunki przednie białe już są
Nad zderzakiem sie zastanwiam jeszcze czy własnie jemu nie pomalować wnęk na czarny metalic w kolorze równym z blendą.
Klamki i lusterka są w planach na wiosne lub ferie zimowe :p łącznie z wymianą kieerunków boczne na białe ;]
MAm zamiar jeszcze wypoleerować pokrywę zaworów załozyć stożek ;]
trochę chce jeszcze pozmieniać w oświetleniu wnętrza bo juz praktyczne wszystko jest w kolorze zielonym , oprcz lampek w drzwiach.
Myśle nad Xenonami . . . bo jak narazie musze sie zadowolić H1 blue
Ale jak wszyscy wiemy wszystko się wiąże z jednym .... koszta
A co do zderzaka sprawdzałem na stronach producenta jest warty 600 zł . miałem go już jak ją sprowadzilem i zmiana na pakiet od V6 ? zastanawiam się czy zrobić właśnie tak czy dołożyc zderzak na tył tej samej firmy .
Pozdrawiam
Nad zderzakiem sie zastanwiam jeszcze czy własnie jemu nie pomalować wnęk na czarny metalic w kolorze równym z blendą.
Klamki i lusterka są w planach na wiosne lub ferie zimowe :p łącznie z wymianą kieerunków boczne na białe ;]
MAm zamiar jeszcze wypoleerować pokrywę zaworów załozyć stożek ;]
trochę chce jeszcze pozmieniać w oświetleniu wnętrza bo juz praktyczne wszystko jest w kolorze zielonym , oprcz lampek w drzwiach.
Myśle nad Xenonami . . . bo jak narazie musze sie zadowolić H1 blue

Ale jak wszyscy wiemy wszystko się wiąże z jednym .... koszta
A co do zderzaka sprawdzałem na stronach producenta jest warty 600 zł . miałem go już jak ją sprowadzilem i zmiana na pakiet od V6 ? zastanawiam się czy zrobić właśnie tak czy dołożyc zderzak na tył tej samej firmy .
Pozdrawiam