Kurde, wszystkie wersje super wyglądają Chyba narazie zdecyduję się na xenony, a tą decyzję przerzucę w przyszłość, bo w zimie widoczność bardziej się przyda od fajnego wyglądu Dzięki bardzo tekkenfan
Jeśli masz jeszcze chwilkę czasu to może mógłbyś zrobić jeszcze jedną wersję – srebrne lexy + srebrna blenda?
//EDIT: Chyba jednak będzie blenda pod kolor + czarne albo srebrne lexy, bo jak będzie pod kolor to nie płacę za lakier (bo mam)
Mam takie pytanko? Jak moge zmienić kolor auta i felgi w Photoshopie CS3? Mam do kupienia okazyjnie Xedosa i chciałbym go zrobić ładnie dla siebie, ale najpierw chciałbym zobaczyć jak to może wyglądać. Jestem zielony z photoshopa więc prosiłbym o jakieś zrozumiałe instrukcje.
joebo82 napisał(a):No druga to już typowa zabawa Pierwsza zdecydowanie najlepsza. Bez żadnych udziwnień i kombinacji. I pomyśleć że kiedyś nie lubiałem czarnego koloru
Pamiętam że właśnie kiedyś jak widziałem czarne auto i czarne fele to mi się strasznie nie podobało. Teraz kiedy sam mam czarną furę i powiedzmy "prawie" czarne fele, to tak mi się spodobało, że dążę w tym kierunku.
Nie ważne, że masz benzyne we krwi. Ważne abyś w głowie miał olej.