to mozesz przeleciec temat i OT troche przeczesać
lukaszek323f
a moze lepiej polerka
www.mazdaspeed.pl
Palkerson napisał(a):a moze lepiej polerka pytajnik jeśli koniecznie się decydujesz na lakier to polakieruj tez kolektor ssący i np osłone kolektora wydechowego usmiech a pzrepływke przepoleruj usmiech
Palkerson napisał(a):a moze lepiej polerka pytajnik jeśli koniecznie się decydujesz na lakier to polakieruj tez kolektor ssący i np osłone kolektora wydechowego usmiech a pzrepływke przepoleruj usmiech
matty_23 napisał(a):ok tez mi sie podoba polerka, zrobilem ostanio pokrywe zakorow, jakies 2 misiace temu i dzis po niej nie ma sladu jest czysciej ale nie ma juz tego polysku co na pocztaku. teraz pytanie czy jest jakis sposob na utrwalenie tego efektu, bo jesli nie to wole polakierowac i bedzie napewno trwalsze.
damiaaans mozliwe ze za malo sie staralem przy polerce ysz
ale ten grzybek śmieszny łoł
jacobs napisał(a):Palkerson napisał:
bo innego wsadzic sie nie da skoro mam 11 cm luzu...
hmm, a na wężyku nie mógłbyś go zrobić?
palik napisał(a):Chłopaki mam pytanko, czy ktoś wie lub rozpoznaje firmę tej dokładki?? Przeglądając forum natrafiłem na Mazdę Pitbu Jak na razie nie odpisuje na pw.
palik napisał(a):Chłopaki mam pytanko, czy ktoś wie lub rozpoznaje firmę tej dokładki?? Przeglądając forum natrafiłem na Mazdę Pitbu Jak na razie nie odpisuje na pw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje