No według mnie dużo ładniej wygląda od Twojego, tzn. przód i tył.
mi się nie podoba bo po co ta belka na dole
------------

www.mazdaspeed.pl
No według mnie dużo ładniej wygląda od Twojego, tzn. przód i tył.
RaE napisał(a):Mam pytanie,myslicie czy daloby sie to zamontowac w mazdzie??http://moto.allegro.pl/item359161949_ze ... cisk_.html
RaE napisał(a):Palkerson za to cie lubie
RaE napisał(a):hm...co to są tepiloty (pewnie cos ,co znam pod inna nazwą)
RaE napisał(a):o to są tepilotypytajnik
damiaaans napisał(a):Grzesiek zalatwil mi cala mazde na czesci i z tamtej sobie przelozylem.
Palkerson napisał(a):no włąsnie o przełaczniki mi chodzi usmiech to taka cała konsola z przełacznikami i wszyscy nazywają to pilot usmiech
damiaaans napisał(a):tylko nie szukaj po jednej czesci, bo to sie nie bedzie oplacalo, jak za jeden podnosnik chca 150zl
RaE napisał(a):jak dobrze pojdzie to dzis bede zakładał centralne z pilota,o ile paczka przyjdzie...krzywy
RaE napisał(a):przednie drzwi łatwo jest podłącczyć ale [jakie?] już trudniej bo kabli po tył nie ma jako tako przygotowanych...
Palkerson napisał(a):tylko mam nadzieje ze zamówiłes dodatkowo siłownik do drzwi kierowcy bo w japońcach nie zakłądają neistety 4 a tylko 3 :/
Palkerson napisał(a):tylko mam nadzieje ze zamówiłes dodatkowo siłownik do drzwi kierowcy bo w japońcach nie zakłądają neistety 4 a tylko 3 :/
Palkerson napisał(a):No według mnie dużo ładniej wygląda od Twojego, tzn. przód i tył.
mi się nie podoba bo po co ta belka na dolewidac ze jakieś to montowane a z tyłu wystarczy pociąć to nie ejst ospojlerowanie do przeróbek przerobić sobie mozna pakiet z allegro, poza tym ja nie mam "dokładek" bym musiał coś z nimi robić.......
palik napisał(a):Gadka, gadką... można to robić na gg, czy w innym miejscu język
_mario_ napisał(a): mi osobiście sie bardzo podoba ten co jest u góry ma takie okrąglejsze kształty i wogóle jest cool język
_mario_ napisał(a):po co Ci zderzak Zendera
lukaszek323f napisał(a):edynie to nie wiem jak pomalowac tą pokrywe zaworów? Może każdy mi doradzi ? Co proponujecie ?
Palkerson napisał(a):bordową perłe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje