http://www.rallyshop.pl/index.php?p865, ... 23f-011405
Cena troszkę zniechęca bo kosztuje aż 340 PLN

www.mazdaspeed.pl

Vein napisał(a):Jakby ktoś szukał rozpórki do eFki to znalazłem
</center>

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

! Madzie doprowadzone do idealnego stanu i kilka kosmetycznych tuningowych zmian, które są na tyle widoczne, ze upiększają auto i na tyle dyskretne że w dobrym smaku – bez zbędnych spychaczo zderzaków i wodo-loto progów 
lukaszek323f napisał(a):ładne oj ładne panie![]()

</center>

lukaszek323f napisał(a):z seryjnym ospoilerowaniem twoim zdaniem? czy twoją na kołpakach mam tu pokazac.

jeżeli cos chcesz mi powiedziec to napisz mi na pw, po drugie dotyczy to mnie i Palika a nie ciebie, po trzecie nie wiesz zupełnie co mówisz, ponieważ każdy wie od czego zaczołem nawet RaE, który dołączył niedawno, moja mazda była goła i nic nie miała, równiez była na kapslach, i nie kupiłem auta, które było wypasione... I wypraszam sobie cos takiego czy mieszkam w willi czy nie bo badziewie ciebie za brudny paznokiec to obchodzi, więc zejdz ze mnie, i nie oceniaj ludzi po jednym zdaniu, bo gdybym ja czy palik przejmował sie takimi duperelami dzis bysmy byli na tamtym swiecie. I nie pisze się na forum post pod postem, własnie dzieki takim #@#$@
robi się OT. Jeżeli masz ochote mi cos powiedziec powiedz mi prosto w oczy jak będziesz odważny, w mazde wsadziłem drugie tyle i dla mnie to jest poniżenie jak jakis #@#$@** mówi mi że auto mam z ogłoszenia takie.

lukaszek323f napisał(a):50% posiadaczy efek : pałkerson, mario, mazur, szary,seba323f. Tomk, Damianss, wie co osiagnołem i jestem z tego zadowolony...
i mogą sie pod tym podpisac...

RaE napisał(a):az mi sie japa cieszy jak pomyśle o tym zeby

RaE napisał(a):a nie kostrukcją z "pimp my ride"

Gdyby nie brewka tylna, nie ten komin i nie ten spojler ala coshworth piekna madzia.

matty_23 napisał(a):hehehe no ale RaE pomysl inaczej jak wezmiesz takie autko i sprzedasz za kupe siana jakiemus fanowi pimp my ride to bedzie kasaka na zrobieni efci cuda krzywy zeby
ale ty jestes hardcorowy 
Palkerson napisał(a):Gdyby nie brewka tylna, nie ten komin i nie ten spojler ala coshworth piekna madzia.
to jest wszystko orginał no pomijając pzrerobienie zendera przedniego i tylnego ... ale ten spojler tez był do kupienia na allegro jakiś czas temu i nikt go kupić nie chciał :p a kmomin do kitu racja..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje