Kiedyś widziałem Xeda właśnie na tych felach w tym kolorze na żywo i wyglądają swietnie
Nasze Modyfikacje
djArias a upolowałeś już coś na tą naklejkę?
A skoro już o gałkach to...
jarek.6s gałka nówka prosto z Japan
Obecnie jest już short shifter, także cały drążek jest 3cm niżej.
PS. sorry za zakurzone wnętrze

jarek.6s gałka nówka prosto z Japan
Obecnie jest już short shifter, także cały drążek jest 3cm niżej.
PS. sorry za zakurzone wnętrze

Ostatnio edytowano 6 kwi 2010, 12:06 przez Barthek, łącznie edytowano 1 raz
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Wymieniona żarówka (na focie tylko jedna), na "diamentową" (kierunki). Obecnie ma obie wymienione.
Koszt? 5 Euro od żarówecznki. Tak się zastanawiałem, ceny tych żarówek (które wyglądają wg mnie lepiej), jest zapewne nie wiele wyższy od standardowych, więc czemu od razu takich nie pakują?

Tu jeszcze na starych:

(I mam pytanie, czy pod tymi 'klapkami' na halogenach są jakieś 'siatki'? Tak jak pod rejestracją np. Można ten czarny plastik koło halogenów wyciągnąć czy tam nic nie ma?:P)
No i tył:

Chciałem pokazać tylko tą żarówkę, ale się jakoś rozpędziłem xD
Jutro malowanie szczęk (czerwone) i opon (taki fajnuśny spray i wyglądają czarno, a nie taki szarawy ;p).
Autko samo w sobie jest piękne <3 (jedyne na Opolszczyźnie? Jak ktoś widział czarnego sedana w tych rejonach to dajcie znać)
Dziękuję za uwagę
//Otoczenie nie moje!;)
Koszt? 5 Euro od żarówecznki. Tak się zastanawiałem, ceny tych żarówek (które wyglądają wg mnie lepiej), jest zapewne nie wiele wyższy od standardowych, więc czemu od razu takich nie pakują?

Tu jeszcze na starych:

(I mam pytanie, czy pod tymi 'klapkami' na halogenach są jakieś 'siatki'? Tak jak pod rejestracją np. Można ten czarny plastik koło halogenów wyciągnąć czy tam nic nie ma?:P)
No i tył:

Chciałem pokazać tylko tą żarówkę, ale się jakoś rozpędziłem xD
Jutro malowanie szczęk (czerwone) i opon (taki fajnuśny spray i wyglądają czarno, a nie taki szarawy ;p).
Autko samo w sobie jest piękne <3 (jedyne na Opolszczyźnie? Jak ktoś widział czarnego sedana w tych rejonach to dajcie znać)
Dziękuję za uwagę
//Otoczenie nie moje!;)
- Od: 24 sty 2010, 16:56
- Auto: Mazda 3 1.6 CiTD sedan
BMW 320Cd @238/566 by TC-Performance
W ogóle Xedy wyglądają zacnie a jeszcze jak przychodzi gleba i takie alu jak wyżej
Więcej nie trzeba
A tu moje kapcie, może nie bardzo pasują do auta no ale takie mi sie trafiły
205/45/16

A tu moje kapcie, może nie bardzo pasują do auta no ale takie mi sie trafiły
205/45/16

- Od: 30 maja 2008, 22:59
- Auto: 323f 1.5i 1995
Panowie dzięki za miłe słowa związane z BG i Xedem. Miło, że przypadły Wam do gustu.
Postaram się w najbliższym czasie zrobić kilka zdjęć BG, żeby zaprezentować ją w pełnej krasie.
Chciałbym jeszcze nadmienić, że to rewelacyjne zdjęcie naszego Xedosa, które umieściłem w tym temacie wykonał Michaś, który mam nadzieję zaprezentuje tutaj swoje co nie co, bo naprawdę jest grubo i oryginalnie.
Beny wyślij swój adres mailowy na PW.
Postaram się w najbliższym czasie zrobić kilka zdjęć BG, żeby zaprezentować ją w pełnej krasie.
Chciałbym jeszcze nadmienić, że to rewelacyjne zdjęcie naszego Xedosa, które umieściłem w tym temacie wykonał Michaś, który mam nadzieję zaprezentuje tutaj swoje co nie co, bo naprawdę jest grubo i oryginalnie.
Beny wyślij swój adres mailowy na PW.
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
mariusz_sti jedna z ładniejszych eFek, świetny pomysł z felgami. Bardzo mi się podoba.
mariusz_sti ostatnio (tzn. po Koninie) szukałem na forum Twojego topicku, żeby coś tam nabazgrać (wydaje mi się, że kiedyś miałeś bo pamiętam, że coś pisałem).
Mam okazję teraz więc skorzystam.
Poza niuansami które by można poprawić tzn. zmienić (bo wszystko i tak jest git) zrobił bym double wydech gdyż aż się prosi.
Ale nawet teraz sądzę, że w moim "rankingu" jesteś w pierwszej trójce jeżeli chodzi o BA, co nie znaczy że nie jesteś właśnie na pierwszym.
BA jest kozak, gustowna czarno krwista rakieta. Naprawdę mi się podoba.
Temat dotyczy kół więc wypowiem się o nich są
Tylko nie wiem co z tą nową modą na czarny kolor
Mam okazję teraz więc skorzystam.
Poza niuansami które by można poprawić tzn. zmienić (bo wszystko i tak jest git) zrobił bym double wydech gdyż aż się prosi.
Ale nawet teraz sądzę, że w moim "rankingu" jesteś w pierwszej trójce jeżeli chodzi o BA, co nie znaczy że nie jesteś właśnie na pierwszym.
BA jest kozak, gustowna czarno krwista rakieta. Naprawdę mi się podoba.
Temat dotyczy kół więc wypowiem się o nich są

Tylko nie wiem co z tą nową modą na czarny kolor
Pogoda fatalna, zdjęcia nienajlepsze, ale widać trochę więcej niż jedno koło i kawałek błotnika:

Kaii " maloweanie opon " ? Nie lepiej i bezpieczniej je nablyszczac czernidlem? Malowanie "szczek" ? Rozumiem ze chodzi o zaciski
?