Wiesz co Lorento daj se siana juz,mdlisz w kazdym dziale na temat xenonow . I co ? Kazdy ma Twoje zdanie w

www.mazdaspeed.pl
pavlos napisał(a):Czyzbys usilowal wmowic ze tylko oryginalne fabryczne xenki mozna uzywac?
pavlos napisał(a):Wiesz co Lorento daj se siana juz,mdlisz w kazdym dziale na temat xenonow . I co ? Kazdy ma Twoje zdanie w dupa . Ja rowniez.
Lorento napisał(a):Czy ty nauczyłeś się rozumieć to co czytasz? Nie chodzi o to, że fabryczne, ale w całym zestawie homologowanym, tj: lampa, palnik + przetwornica, sprysk, samopoziom. DOTARŁO? . Pozafabrycznie robi takie zestawy np. hella
Lorento napisał(a):Jak widać z postów powyżej – nie każdy
Lorento napisał(a):POGROMCA ZENONÓW!
WEBASTO BUCZY PO WYŁACZENIU SILNIKA I ŚMIERDZI SPOD SAMOCHODU KTÓRY JEST TRAKTOREM I JEST MAZDĄ 6 ALBO 5 ALBO 3!
Lorento napisał(a):Nie chodzi o to, że fabryczne, ale w całym zestawie homologowanym, tj: lampa, palnik + przetwornica, sprysk, samopoziom
Lorento napisał(a):Jak widać z postów powyżej – nie każdy język i proponuję żebyś zamilczal w temacie na który nie masz zielonego pojęcia, zajmij sie swoją działką, ja się o fudze nie wymądrzam, bo się na tym nie znam..i tyle
EOT
Kazdy ma Twoje zdanie w
Jak widać z postów powyżej – nie każdy
Lukas007 napisał(a):Co innego jeżeli ktoś montuje taki zestaw do lampy bez soczewki – takie zachowanie stanowczo potępiam.
Lukas007 napisał(a):Co innego jeżeli ktoś montuje taki zestaw do lampy bez soczewki – takie zachowanie stanowczo potępiam.
pavlos napisał(a):Lukas007 napisał(a):Co innego jeżeli ktoś montuje taki zestaw do lampy bez soczewki – takie zachowanie stanowczo potępiam.
dokladnie to powinno byc wyeliminowane.
Lorento czy moglbys zrobic jakis skan i uwiarygodnic to ze prawo zabrania montazu xenonow w lampach bo przez to traca homologacje?
Tymczasem temat-studnia.
Lorento napisał(a):...Resztę twoich chamskich i prymitywnych uwag pod adresem moim osobiście, jak i policjantów w ogóle pozostawię bez komentarza, choć w zasadzie wyczerpują one znamiona znieważenia zarówno osoby jak i instytucji. Jednakże zrzucam to na karb twojego niewykształcenia, co implikuje ( przynajmniej tak sobie to tłumaczę ) twoje prostackie odzywki.pavlos napisał(a):Lorento ja bede w Polsce moze mnie zatrzymasz do kontroli,chcialbym cie zobaczyc czy jestes z drogufki i ile masz belek na pagonie.
Może nie uwierzysz, ale brzydzę sie prymitywnych ludzi na drodze, wiec oby nie..![]()
Piotr Wozniak napisał(a):No wyzalilas sie. Lepiej?
pzdr
Doloress napisał(a):Nie chodzi tu o wyżalanie się, ale jak policjant mi tu obywateli od chamów i prymitywów wyzywa to lekka przesada. Od siebie by zaczął i nad sobą zastanowił. Może to z nim jest jednak coś nie w porządku a nie z ogółem. W końcu wszystkim nam powinno zależeć aby było lepiej a nie gorzej. Ale koniec już od odchodzenia od wątku bo zaraz mod tu wpadnie...
Pozdro
Piotr Wozniak napisał(a):Doloress napisał(a):chodzi o to: jak policjant mi tu obywateli od chamów i prymitywów wyzywa to lekka przesada.
Pozdro
Aleeee o co chodzi...?
pzdr
Doloress napisał(a): 1. Z całym szacunkiem ale z mojej klasy szkoły średniej do policji poszły najgorsze betony i prymitywy...
Lukas007 napisał(a): Lorento, nie przytaczaj już paragrafów, bo i tak nikomu nie chce się tego czytac ... równie nie-życiowa jak one, jest chyba tylko moda na sukces
Lorento napisał(a):.. to wyprowadź się na jakąś nie zamieszkałą wyspę Papuy Nowej Gwinei, lebo wyzbądź się całego majątku, osiądź na pustelni i ogłoś niepodległośc trójkątów i tak wyzuty ze struktur państwa będziesz mógł mieć w tylaku te całe paragrafy....
.. to wyprowadź się na jakąś nie zamieszkałą wyspę Papuy Nowej Gwinei, lebo wyzbądź się całego majątku, osiądź na pustelni i ogłoś niepodległośc trójkątów i tak wyzuty ze struktur państwa będziesz mógł mieć w tylaku te całe paragrafy....
Lorento napisał(a):Doloress napisał(a): 1. Z całym szacunkiem ale z mojej klasy szkoły średniej do policji poszły najgorsze betony i prymitywy...
jak widać, jednak nie wszystkie ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje