Virtual Tuning
A w tej czarnej Madzi po tuningu odbijają się na karoserii rzeczy których nie ma ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Moje pierwsze zabawy z VT (zaczelem się tym interesować wczoraj
):
http://mev.kompz.org/vt/?./xedos6
– co o tym sądzicie? Najbardziej zadowolony jestem z tyłu
Gorzej z felgami – jeszcze nie wiem jak zrobić np. zaciski, tarcze, itp.
Pozdrawiam,
http://mev.kompz.org/vt/?./xedos6
– co o tym sądzicie? Najbardziej zadowolony jestem z tyłu
Pozdrawiam,
Mev napisał(a):Gorzej z felgami – jeszcze nie wiem jak zrobić np. zaciski, tarcze,
ratuje cie tylko przeklejanka i dopasowanie do rozmiaru felgi... a osobiscie to polecam poszukac calego kola
ps tyl wyszedl naprawde fajnie

katalogowo 215km/h... -a wystarczyło ją pogłaskać
- Od: 29 sty 2005, 19:03
- Auto: 323F,2.0,V6,1995r,159tys
mARIOx napisał(a):Mev napisał(a):Gorzej z felgami – jeszcze nie wiem jak zrobić np. zaciski, tarcze,
a osobiscie to polecam poszukac calego kola
Niestety nie znalazłem takiego w całości. Tylko felgę
Dzien dobry. Panowie mam prosbe d kogos komu nie sprawi to problemu, i zna sie na rzeczy bo ja niestety nie dalem se rady
. Moglby ktos "dorobic" do mojej zwyklej madzi alufelgi tej wielkosci co oryginaly badz ciut wieksze 5-ramienne. Bardzo byl bym wdzieczny!!

Madzia 323 BG 1993r. 1,6 V16
- Od: 31 sie 2005, 20:08
- Auto: 323 BG 1993r. 1,6 V16
chociaz by takie
jakies proste 5 ramienne, chcem zobaczyc jak to sie bedzie prezentowalo, bo i tak na zime kupie komplet aby zmieniac komplatami zaleznie od sezonu.
p.s
dla mnie auto ma bardziej jezdzic niz wygladac

jakies proste 5 ramienne, chcem zobaczyc jak to sie bedzie prezentowalo, bo i tak na zime kupie komplet aby zmieniac komplatami zaleznie od sezonu.
p.s
dla mnie auto ma bardziej jezdzic niz wygladac
Madzia 323 BG 1993r. 1,6 V16
- Od: 31 sie 2005, 20:08
- Auto: 323 BG 1993r. 1,6 V16
Mev napisał(a):Niestety nie znalazłem takiego w całości. Tylko felgę
http://www.tuninglinx.com/html/max04_gal17.html duzo kol i innych mogacych sie przydac czesci

katalogowo 215km/h... -a wystarczyło ją pogłaskać
- Od: 29 sty 2005, 19:03
- Auto: 323F,2.0,V6,1995r,159tys
GreG napisał(a):Mev, a mi raczej ten tyl nie podchodzi, kolor tylnych koszy raczej szkodzi xedowi, ciekawiej wg mnie wygladaly by w czerwieni...
Ja bym proponował takie zostawić tylko je lekko przyciemnić...bo może faktycznie się za bardzo odróżniają. Na srebrnym aucie by były git, a na granatowym....to ewentualnie jeszcze takie jak ma Hella wpadające w niebieski.
W oczekiwaniu na nowy podpis...
jak ktoś moze to prosiłbym o VT 323F BG z 91r a dokładniej jakieś zdezak,i progi, lusterka, wlot powietrza, felgi i inne ale poprosze z 3 stron jeśli ktoś by mógł z przodu z tyłu i z boku z góry thx
-
trzpiot