ArtX napisał(a):http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=33657&highlight=tuning taki prosty programik.
szkoda że do

Jest ten konkurs czy nie?
www.mazdaspeed.pl
jacobs napisał(a):Jest ten konkurs czy nie?
jacobs napisał(a):To raczej fotomontaż niż VT.
jacobs napisał(a):BTW. Samochód "wisi" w powietrzu.
jacobs napisał(a):Dla mnie te wpasowanie jest trochę dziwne, ale mogę się mylić oczko
michi napisał(a):letkoletki widać że wiesz co robisz i znasz się na tym
BratCukierka napisał(a):jak zwykle się mylisz
gari napisał(a):etkoletki fajnie wyszla ta ciezarowka
gari napisał(a):POZDR i sorki za OT
letkoletki napisał(a):komiksowy kontur, akwarelowe plamy barwne postaci i paru innych elementów, otoczenie przypominające fotorealizm amerykański z lat 1970
letkoletki napisał(a):Ciężko rozpoznać gdzie jest pierwszy, drugi i trzeci plan. Są za małe różnice między tymi planami:
– zbyt małe zróżnicowanie światłocieniowe np. na ścianie, która jest taka sama kolorystycznie, widziana z bliska wygląda praktycznie tak samo jak ta w oddali
– aby bardziej oddać przestrzeń, to co znajduje sie dalej można by rysować bardziej szkicowo lub
potraktować bardziej plamą niż konturem. Tak jak działają nasze oczy, obiekty, na których skupiamy wzrok są ostre, wyraźne, widziane szczegółowo, zaś to co znajduje się za nimi robi się płynne, rozmyte itp.
Na takiej zasadzie budujemy przestrzeń i kompozycja staje się ciekawsza.
letkoletki napisał(a):U ciebie jest o tyle dobrze, że wiesz jakimi prawami kieruje się perspektywa zbieżna, która to właśnie buduje w Twojej pracy jakieś wrażenie przestrzeni.
Widać, że masz dobry rysunek, no chyba że to obrysy robione ze zdjęć ściągniętych z sieci lub własnych, a jeśli rysowałeś np. psa ręcznie na tablecie oglądając zdjęcie to gratuluję umiejętności
letkoletki napisał(a):Rysujesz, lub malujesz? nie w kompie ale tradycyjnie?
letkoletki napisał(a):ps. prześlij mi na maila resztę tych prac na zc_design@o2.pl
jestem bardzo ciekawy
letkoletki napisał(a):Szkoda, że nie możemy sie spotkać i porozmawiać o Twoich pracach.
Pozdrawiam serdecznie
jacobs napisał(a):Michal89 napisał:
Mazda 121 1.4 16V turbo
Mógłbyć opisać swoje auto w Naszych Mazdach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje