Virtual Tuning
jacobs napisał(a):Jaki termin proponujecie? dwa tygodnie?
Podrzućmy ze 3 fotki, wybierzemy jedna z nich (głosowanie) i od momentu decyzji jakie autko ulegnie naszemu VT będziemy mieli 14dni na pokazanie swoich prac.
kto za ... kto przeciw ... kto się wstrzymał od głosowanie ?
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Misiek-Bełchatów napisał(a):Podrzućmy ze 3 fotki, wybierzemy jedna z nich (głosowanie) i od momentu decyzji jakie autko ulegnie naszemu VT będziemy mieli 14dni na pokazanie swoich prac.
JESTEM ZA !

NeeD 4 SpeeD CarboN
<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/digital.swf?hex=0000FF" width="150" height="75" wmode="solid" type="application/x-shockwave-flash">
- Od: 15 wrz 2006, 16:06
- Auto: Mazda 323F 1,8 16V '91
mam MAZDE 323 F 1,6 8v 90r. BG i chce ja przyozdobic naklejka MAZDA ale po JAPONSKU i ja ja widze na tylnych drzwiach po ukosie do blotnika . naklejka ma trzy litery ktore sa osobno i mozna z nimi kombinowac w pionie poziomie i wogole . wymiary calej 75cmx25cm jak to widzicie moze macie lepsze pomysly
za rade serdeczne dzieki 
grunt to dobra zabawa,sprawne autko i naprzod
- Od: 12 sty 2007, 22:35
- Auto: TERAZ MERCEDES :–(
jacobs napisał(a):yyyy a nagroda?
Wygrany będzie miał zaszczyt umyć autka wszystkim tym którzy startowali w konkurscie, ale zajeli dalsze miejca
Na Poważnie – to ma być bardziej zabawa niż jakakolwiek rywalizacja ! Niech wygra lepszy
w nagrode wygrany bedzie mial zaszczyt je nakleic nawet po obu stronach NIECH STRACE 

szyna.0703 napisał(a):w nagrode wygrany bedzie mial zaszczyt je nakleic nawet po obu stronach NIECH STRACE
szyna jeśli podasz fotki boków swojego auta i naklejek to napewno ktoś Ci coś ztuninguje i zobaczysz jak to wygląda
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
i tu jest LIPA bo nie mam jak tego wrzucic bo nie mam cyfrowki a do telefonu mailem kabelek tylko piecioletni synek sie nim zaopiekowal czyli MLOTEK NOZYCZKI te sprawy
ocewiscie przeprosil ale SKUBANIEC z mlotka nie rezygnuje 

Z nudów bawiłem się i naszło mnie żeby coś ciekawego wykombinować ...
Bazą był Xed – Crimer'a – tak na szybko pokaże co wyszło, musze posiedzieć nad tym dłużej niż te 10/15min. żeby efekt końcowy był bardzo ładny.
Blisko efektu chrom'u, ale foto chyba zbyt nasłonecznione bo jedynie bok autka przypomina chrom.

Bazą był Xed – Crimer'a – tak na szybko pokaże co wyszło, musze posiedzieć nad tym dłużej niż te 10/15min. żeby efekt końcowy był bardzo ładny.
Blisko efektu chrom'u, ale foto chyba zbyt nasłonecznione bo jedynie bok autka przypomina chrom.

Orzeszku włoski
Ale wali po gałach!! 

NeeD 4 SpeeD CarboN
<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/digital.swf?hex=0000FF" width="150" height="75" wmode="solid" type="application/x-shockwave-flash">
- Od: 15 wrz 2006, 16:06
- Auto: Mazda 323F 1,8 16V '91
Misiek-Bełchatów napisał(a):Podrzućmy ze 3 fotki, wybierzemy jedna z nich (głosowanie) i od momentu decyzji jakie autko ulegnie naszemu VT będziemy mieli 14dni na pokazanie swoich prac.
I bardzo dobry pomysł...

Misiek-Bełchatów napisał(a):Z nudów bawiłem się i naszło mnie żeby coś ciekawego wykombinować ...
I bardzo ciekawie ci to wyszło.
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Prosze zorganizowac jakies fotki koniecznie Mazd. Z racji ze mam przerpowadzke nie moge ogarnac tego naszego konkursu
Ale chetnie w wolnej chwili cos podlubie w photoshopie. Oczywiscie to tylko zabawa ale postarajmy sie przylozyc. Zdjecie takze powinno byc w min 1024x786 lub wieksze zeby bylo mozna cokolwiek doszlifowac. Model auta dowony. Moze damy jakis starszy model i naszym zamierzeniem bedzie jego odmlodzenie?
Zoom zoom Zoom
jacobs napisał(a):potrzebna jest osoba bezstronna do której można byłoby wysłać foty
Po co ? żeby wybrała ta osoba najciekawszą prace ?
Może poddamy fotki po modach ankiecie ?
Jest nas tak mało że sami wybierzemy jakie zdjącie wybrać do obróbki...tylko faktycznie trzeba wybrać te odpowiednie.
Dokładnie...ustalimy sobie termin...np. dwa tygodnie i przykładowo w niedziele wrzucamy fotki do ankiety.
Misiek-Bełchatów napisał(a):Może poddamy fotki po modach ankiecie ?
Dokładnie...ustalimy sobie termin...np. dwa tygodnie i przykładowo w niedziele wrzucamy fotki do ankiety.
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Misiek-Bełchatów napisał(a):Po co ? żeby wybrała ta osoba najciekawszą prace ?
Może poddamy fotki po modach ankiecie ?
ankieta ankietą, ale fotki powinien przyechowywać i odbierać ktoś bezstronny do wyznaczonego terminu, aby nie było możliwości ściągnięcia pomysłów
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
If you’re in control, you’re not going fast enough.