Virtual Tuning
chciałem poprosić o przeniesienie tablicy rejestracyjnej ze środka zderzaka, na lewą stronę dolnego wlotu oraz wygładzenie zderzaka z dziur po tablicy. Mniej więcej jak narysowałem w załączniku. Nie wiem, które foto najlepiej się nada, dlatego proszę o wybranie czegoś dobrego z tematu po kliku w auto pod avatarem. Ewentualnie jakaś lepsza jakościowo fota z sieci też może być, bo ja chcę zobaczyć koncept jak to będzie się prezentowało.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04

Osobiście to jest jedyna rzecz jaka mnie drażni jak cholera w Alfach Romeo, a Ty sie teraz do nich upodobnisz
moje auto i robię co chcę. Ja akurat alfie właśnie tego zazdroszczę, tak samo jak Evo X. Owszem że najlepiej kompletnie bez tablicy z gładkim zderzakiem, ale że gdzieś musi jednak te ustrojstwo być, taki o mam pomysł. Wszystko zależy jak to będzie wyglądać na VT.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
nie zrobiłem tego perfekcyjnie bo za bardzo mi VT nie idzie, ale masz chociaż pogląd jak to będzie wyglądało

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Mandey napisał(a):Osobiście to jest jedyna rzecz jaka mnie drażni jak cholera w Alfach Romeo
Nie zgodzę się, właśnie miejsce na tablice w alfach pasują idealnie do tego połączone z pięknym wlotem powietrza

matthies napisał(a):Ja akurat alfie właśnie tego zazdroszczę
matthies specjalnie dla Ciebie na kolejnego spota wpadnę Alfą
Moim zdaniem będzie to słabo wyglądało bo za daleko tej tablicy nie posuniesz.
Tutaj już zachodzi nawet na ten wlot od halogenu:

Tutaj już nieco lepiej ale nie wiem czy jak by obrócić to przodem czy tablica nie będzie już zachodziła na halogen.

Zdjęcie obróciłem horyzontalnie żeby lepiej wyglądało więc taki szczegół jak naklejka na szybie został w złym miejscu
Tutaj już zachodzi nawet na ten wlot od halogenu:

Tutaj już nieco lepiej ale nie wiem czy jak by obrócić to przodem czy tablica nie będzie już zachodziła na halogen.

Zdjęcie obróciłem horyzontalnie żeby lepiej wyglądało więc taki szczegół jak naklejka na szybie został w złym miejscu
moze wygladac fajnie ale jak juz to tablica całkiem na boku ,nad halogenem.ale miejsce na srodku po tablicy bedzie wygladalo...dziwnie.Alfa ma tam scudetto,mazda nie
widzialem ostatnio szóstke z kwadratowa tablica z przodu (US) i fajnie wyglądało
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le