Opony & felgi
jesli chodzi o szerokosc felgi oraz et nie bedzie z nimi zadnego problemu ale oponka powiedzmy 215/35/20 w Polsce to samobojstwo
druga rzecz to dostepnosc takich opon. Oprocz tego nie wiem czy masz obnizone auto ale jesli nie to po zalozeniu takich felg z tak niskim profilem opon uzyskasz efekt wozu drabiniastego 
Jeżdzą ludzie na takich oponach i prześwitach rzędu 5cm i żyją, także da się
Podejrzewam, że kolega jest świadom wybierając 20 do GG, tylko przy takiej feldze to potrzebna jest już duże obniżenie, najlepiej na gwincie, bo inaczej będzie traktor.

Witam kolegów. Mam pytanie, te nakrętki RAYS'a to fejki czy oryginaly?
http://allegro.pl/rays-50mm-nakretki-ho ... tabsAnchor

- Od: 29 lis 2012, 19:57
- Auto: Mazda 323c BA / 1,3 / 1995
Honda Civic EJ9/ 1.4 / 1998
jak na moje podróbka.
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
Wielkie dzięki za odpowiedź co do felg
Własnie rozważam czy pokusić się na 20" czy lepiej na 19" Wiadoma sprawa 20" to już jakoś wygląda
a gleba jest druga na liście zakupów
kwestia także oponek , bo jednak profile rzędu 30/35 występują raczej przy szerszych oponach niż 215 bo 215 to trochę mało jednak
i obawiam się że trochę ciężko może być je kupić
a kupować opony po 800zł za sztukę to trochę skecz 
- Od: 27 sty 2013, 14:31
- Auto: Mazda 6 GG 2002r 2.3 L3-VE
ciapek napisał(a):będzie wzbudzał nieskrywane zainteresowanie
pocisk szydery również jest zainteresowaniem, ale czy takiego ktoś oczekuje? duże koła owszem są fajne, ale jak ktoś przesadzi, to od razu to widać niestety i wtedy można wylądować na wieśtuning.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Grafit (coś czuję że w tym sezonie będzie modny bo dużo osób grafitowe fele na ten sezon ma) + rant w polerkę i byłoby ładnie