Waluś napisał(a):Jeśli auto jest wyposażone w lusterka zewnętrzne to tylne szyby sobie nawet farbą możesz zamalować
Przepuszczalność przednich bocznych szyb ma wynosić 70% z przedniej 75 %. Resszta może nie mieć śwatła wogóle
Racja
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
Waluś napisał(a):Jeśli auto jest wyposażone w lusterka zewnętrzne to tylne szyby sobie nawet farbą możesz zamalować
Przepuszczalność przednich bocznych szyb ma wynosić 70% z przedniej 75 %. Resszta może nie mieć śwatła wogóle
2ndsun napisał(a):roberth napisał:
z przedniej 75 %
chodzi o przednia czołową?
LaCosaNostra napisał(a):A nawet jak bedzie problem- zdierasz folie i po problemie
Waluś napisał(a):A próbowałeś kiedyś
Bo ja tak i nie jest to tak jak obsrać szelki
W domku nie ma problemu, ale przy kontroli może byc nie ciekawie hehe Zależy od folii
LaCosaNostra napisał(a):pieski złapały kolesia z czarnymi szybami- 3 min i folii nie bylo
2ndsun napisał(a):350zł za 5metrów
2ndsun napisał(a):Czy musze rozbierać drzwi żeby nakleic folie na szybe w drzwiach?
Orin napisał(a):Taką Mazde za ok. 400 zł zrobią Ci na tip top w szybex'ie
voodoo-doll napisał(a): Mam wszystkie papiery, włącznie z TUV'em od Helmuta.
Piotruś napisał(a):...nic nie warte Twoje papiery...
voodoo-doll napisał(a):Nie sądzę żeby efekt był taki sam jak z Folia Tec'u.
Ja mam u siebie przyciemnione wszystkie szyby folią Midnight-reflex i efekt jest niesamowity
Cukierek napisał(a):Jesli macie jakies pytania to piszcie a postaram sie odpowiedzieć>
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje