Szacuneczek panowie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
. Podpisuję się do tych wszystkich och..ów i ach...ów do xenonów. Faktem też jest że niepisaną pewność można mieć do 6000K. ALE!
Kieruję to do tych którzy jeszcze nie mieli X...
Są to urządzenia nic nie mówiące swoim wyglądem do czasu kiedy się je włączy! I.
Wtedy może się okazać że WIDZIMY
ale nie słyszymy! i wtedy<dupa>.
Wszystko cacy jak nie mamy CB lub też trafi się dobry egzemplaż przetwornic, wtedy

.
Ale jeżeli "bedziemy" mieli pecha, ooooooooooooo to wtedy zaczyna się jazda. tj.sami się

.
A szkoda że nikt tu nawet nie wspomniał o tym!!!!
Chyba wszyscy "tu" wiemy że później dojść swego, jest dość drudne jak i kosztowne.
dlaczego piszę o tym??!
Tak wyszło że zrobiłem się w

na własne niemal życzenie.
Nie lubię robić zakupów na większe sumy przez int. ale z braku czasu i troche wygodnictwa złamałem ten zwyczaj.
I mam za swoje.
Mam CB które uratowało już mi sporą część naszej waluty, ale że poza słyszeniem chciałem coś zobaczyć to,
zamontowałem X..6000K I zobaczyłem
Światło CACY ale zero CB.
Z przesyłką Q! prawie500zł! nie majątek lecz przyznacie że mam prawo oczekiwac efektu
jak i sprawności.Że wspomnę o 24miesięcznej gwarancji.
Fakt: kupione w realnym sklepie ale troche daleko żeby sobie pojechać i się powykłucać. Na całe szczęście niedaleko trasy jaką robię co jakiś czas jadąc po towar.
NIemniej jednak ta moja jasność na drodze bedzie miała wysoką cenę określoną przez sąd, ponieważ kolejna reklamacja niczego nie zmieniła.
WIĘC BEZ ZBĘDNYCH EMOCJI CBfalowcy.
Światło to nie wszystko!
Pozdrawiam i życzę udanego Sylwestra