Nasze Modyfikacje
Jest trochę za duży profil opony, bo mi przycierają jak jest załadowana troche. Ale na 55profilu jest pewnie wygodniej.
teraz na zimę mam 185/75/14 ta opona to jest dopiero balon:)
-
koniksbt
moja gorąca 18-latka na 18-calowych butach
323BG + Wolfrace Urban 7,5x18 + 215/35/18
Dla zainteresowanych – w konfiguracji z moim zawieszeniem, czyli springi H&R + amorki KYB Excel-G nic nie ociera, nie przyciera, jeździ się świetnie
. ET felg 37, szerokość 7,5''. Teraz poważnie się zastanowię, co nałożę na wiosnę
.
PS Dziękuję Michaśkowi za udostępnienie felg i możliwość pobujania się na nich przez kilka dni
.
323BG + Wolfrace Urban 7,5x18 + 215/35/18

Dla zainteresowanych – w konfiguracji z moim zawieszeniem, czyli springi H&R + amorki KYB Excel-G nic nie ociera, nie przyciera, jeździ się świetnie
PS Dziękuję Michaśkowi za udostępnienie felg i możliwość pobujania się na nich przez kilka dni
Wybaczcie, jakoś mi się popyrtoliło. Tam jest 205/45/16
Na wiosenkę będą 17" więc się nie przejmuję. Teraz zimka więc trza na oryginałkach pośmigać. W końcu trochę bardziej miękko będzie
P.S.
Marcin... pięknie to wygląda

Na wiosenkę będą 17" więc się nie przejmuję. Teraz zimka więc trza na oryginałkach pośmigać. W końcu trochę bardziej miękko będzie

P.S.
Marcin... pięknie to wygląda

Nie ważne, że masz benzyne we krwi. Ważne abyś w głowie miał olej.
- Od: 4 gru 2009, 15:37
- Auto: Saab 9-3 2.0t Vector
.:MarciN:. – no jest kozacko
ogólnie chyba najładniejsza BG 3d jaką chyba widizałem, delikatne zmiany i ciekawy lakier
ogólnie chyba najładniejsza BG 3d jaką chyba widizałem, delikatne zmiany i ciekawy lakier
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
.:MarciN:. pięknie to wygląda
szerokość oponek 215 więc nie jest źle... Naprawdę gratki 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
jeśli chodzi o przyśpieszenie to obawiam sie że jest źleBratCukierka napisał(a):.:MarciN:. pięknie to wyglądaszerokość oponek 215 więc nie jest źle... Naprawdę gratki
Wiesz ja miałem B3 ale na 195 to większość B6 objeżdżałem, nie powiem o Z5 z którymi miałem okazję się ścigać
Ale to pewnie dzięki dobrej kondycji silnika który mimo przebiegu ok.270.000km wypluł na hamowni 84KM
Sam chciałem na próbę założyć 16" z byłej F'ki cukierka na oponkach 215/40, ale nie było mi to dane 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
mariusz_sti napisał(a):ogólnie chyba najładniejsza BG 3d jaką chyba widizałem
Radex84 napisał(a):musze powiedzieć że jest piękna
joebo82 napisał(a):Marcin... pięknie to wygląda
kocurek napisał(a):.:MarciN:. no mazdeczka pierwsza klasa no i nie tylko mazdeczka
BratCukierka napisał(a):.:MarciN:. pięknie to wygląda
Panowie bardzo dziękuję
Machmut napisał(a):ale chyba na tych 18 to madzia se niezle zamulila??
Machmut
BratCukierka napisał(a):szerokość oponek 215 więc nie jest źle
Szczerze powiem, że czuć, że kapeć jest szerszy, ale spodziewałem większego braku dynamiki, niż okazało się w rzeczywistości w porównaniu z oponami o szerokości 195. Nie jest źle, nie ma tragedii, ale pomiarów nie robiłem.
Radex84 napisał(a):ma bardziej wyglądać niż jeździć w tym przypadku

.:MarciN:. ... pięknie wygląda, zarówno całość jak i same felgi
Zważywszy na nakład pracy i osiągnięty efekt to IMO to auto zasługuje na Projekty.
do projektów raczej mnie nie wpuszczą
Zważywszy na nakład pracy i osiągnięty efekt to IMO to auto zasługuje na Projekty.
z całą pewnościąLukas007 napisał(a):.:MarciN:. ... pięknie wygląda, zarówno całość jak i same felgido projektów raczej mnie nie wpuszczą

heh
miło, że tak uważacie...
Póki co nikt mi przeniesienia tematu nie oferował.
Póki co nikt mi przeniesienia tematu nie oferował.