mazur napisał(a):ja wyciągałem cyferblaty tylko po to zeby podświetlic czerwoną skalę obrotomierza
i aby usunąć zaślepki żarówek
www.mazdaspeed.pl
mazur napisał(a):ja wyciągałem cyferblaty tylko po to zeby podświetlic czerwoną skalę obrotomierza
Palkerson napisał(a):i aby usunąć zaślepki żarówek
mazur napisał(a):Palkerson napisał:
i aby usunąć zaślepki żarówek
toda sie zrobic bez zdejmowania
82rb napisał(a):Jak jest z regulacja podswietlenia bo z tego co pamietam z zajec elektroniki (troche to bylo temu) kazda dioda, takze te LED ma pewien zakres napiec dzialania/przewodzenia przy ktorym swieci.. ale moge sie mylic, to tylko taka moja drobna sugestia z teorii ale jak jest w praktyce ?
beata26 napisał(a):czy zamiast lutowac diody z rezystorami nie daloby sie wykorzystac takich gotowych LED-ow
beata26 napisał(a):Witam,
W mazdzie 323f BA, gdzie zamierzam zalozyc podobne podswietlenie i mniemam ze zasady zalozenia sa podobne do tych opisanych, przycisk zostaje podswietlony na zielony fabryczny kolor dopiero po jego wcisnieciu.
xijaro napisał(a):P.S tymi samymi podświetlilem tablicę na niebiesko usmiech (niestety mandat dostałem za to smutny )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje