Tuning optyczny Mazda 323C BA – pytania i sugestie – temat zbiorczy
a ja mam pytanie. czy ktoś ma 323c na -40mm spręzynach z chlapaczami?
bo mam w planie kupić -40 od jednej osoby z forum. Zobaczyłem jak siadło auto na tych sprężynach to sie przestraszyłem
od podłogi do chlapacza mam teraz jakies 11cm a jak bedzie 7 to bedzie juz bardzo malo.
zastanawiam sie teraz nad opcją -30/40 albo tył jeszcze niżej.
co sądzicie?
bo mam w planie kupić -40 od jednej osoby z forum. Zobaczyłem jak siadło auto na tych sprężynach to sie przestraszyłem
od podłogi do chlapacza mam teraz jakies 11cm a jak bedzie 7 to bedzie juz bardzo malo.
zastanawiam sie teraz nad opcją -30/40 albo tył jeszcze niżej.
co sądzicie?
Mowa o chlapaczach z przodu ? Jak tak to ja mam i nie narzekam – wystarczy sobie odpuscic wiekszosc kraweznikow i zwalniac do 20 kmh przed torowiskami
Tak to wyglada z przodu jesli chodzi o obnizenie -40mm

Tak to wyglada z przodu jesli chodzi o obnizenie -40mm

Koło 195/55/15, prześwit na chlapaczach 7.6mm. Przy 4 osobach nic nie trze, jedynie pasazerowie z tylu narzekaja, ze jest twardo – nic dziwnego, krotki rozstaw osi, kanapa nisko i prawie na tylnej osi 
Ja to jak zjeżdżam z krawężnika to przetre czasem chlapaczem. Ale on jest elastyczny, nic mu nie jest.
A ta czerwono-czarna – szacun.
A ta czerwono-czarna – szacun.
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
ja mam teraz 11 przód i 21 tyl od chlapaczy
najlepsza opcja to -30 przód i -40 albo i 50 tył.
chociaż raz sie żyje wiec
poczekamy
a tak troche z marzeń i rzeczy teoretycznych.
co można by było pod maske wsadzić do naszych 323c. jakąś najmocniejszą opcje. czy np BP z 323f i uturbione. dało by rade? albo FS? bo podejrzewam, że wszelkie V6 odpada
najlepsza opcja to -30 przód i -40 albo i 50 tył.
chociaż raz sie żyje wiec
a tak troche z marzeń i rzeczy teoretycznych.
co można by było pod maske wsadzić do naszych 323c. jakąś najmocniejszą opcje. czy np BP z 323f i uturbione. dało by rade? albo FS? bo podejrzewam, że wszelkie V6 odpada
U mnie na szczęście przód jak i tył mają ten sam prześwit, więc kombinowania byc nie powinno 
Mierzyłem od góry z nadkolem. Z boków nie sprawdzałem, ale sprawdzę 
Witam,
1. przeglądając temat natknąłem się na dokładkę do zderzaka od laguny. W związku z powyższym mam pytanie czy ktoś z Was popełniał już takiego moda
2. chciałem sobie sprawić skórzaną kierownicę i w związku z tym nasuwa się pytanie czy kiera od xedosa podejdzie do 323c 1996 r.
przykładowe zdjęcie kierownicy

1. przeglądając temat natknąłem się na dokładkę do zderzaka od laguny. W związku z powyższym mam pytanie czy ktoś z Was popełniał już takiego moda
2. chciałem sobie sprawić skórzaną kierownicę i w związku z tym nasuwa się pytanie czy kiera od xedosa podejdzie do 323c 1996 r.
przykładowe zdjęcie kierownicy

- Od: 8 lut 2008, 14:18
- Auto: 323c 1.3 1996
Machmut ta C jest przepiękna. Nie wiedziałem, że może tak wyglądać. Zauroczyła mnie
. Jest więcej fotek tego cuda ?
jest wrzuce wieczorem;)
Edit: tu jest wiecej zdjeć
http://www.mazda-community.de/index.php ... &userid=78
Edit: tu jest wiecej zdjeć
http://www.mazda-community.de/index.php ... &userid=78
- Od: 30 mar 2009, 23:43
- Auto: Mazda 323C BA 1.3 16V 1996 r