]
Siłowniki (teleskopy) maski M6
Strona 1 z 1
Dokładnie, nie przesadzajmy z tą klasą
A teleskopy masz tutaj http://www.ath-hinsberger.de/tuning_mazda_kia_hyundai_zubehoer.php/sid/edb2b74f10b00e535be66e3aa20ecaf5/cl/details/cnid/0e444bf994625fe49.83759436/anid/b7d44d31f2fa43bb3.31435863/Motorhaubenlift-Set/ ale S-klasy Ci one nie zrobią 
- Od: 15 cze 2007, 01:09
- Auto: M6 '02 2.0 Benzin
kurde 89 euro nikt nie widzial czegos takiego na ebayu???
Moim zdaniem auto za tyle kasy powinno miec cos takiego seryjnie !
Moim zdaniem auto za tyle kasy powinno miec cos takiego seryjnie !
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Zgadzam się Trec_Londyn, tego pręta w tym aucie już nie powinno być, większa część aut made in germany z tej samej półki a nawet i niższej taki gadżet ma montowany seryjnie. Może to by się udało wpasować, ewentualnie dorabiająć uchwyty... Cena moim zdaniem jest dość przyzwoita
http://www.allegro.pl/item982247750_po_ ... lifty.html

Witam. Osobiście chciałbym mieć takie siłowniki maski. Kedyś miałem mondeo mk2 i tam założyłem firmy INXX i świetnie wyglądały i działały. Był to diesel maskę miał z wygłuszeniem czyli ciężka a siłowniki spokojnie trzymały maskę nawet przy silnym wietrze, nieważne. Nawet w Astrze 3 miałem oryginalny siłownik maski a to już klasa dużo niżej od Mazdy. Jak znajdę to założę takie siłowniki rzecz gustu i potrzeb, często zaglądam pod maskę i kontroluję ogólnie stan wszystkiego. Jeżeli ktoś zagląda raz na rok na wymianę oleju to nie musi mieć siłowników
Pozdro...
--Nigdy nie polemizuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem zniszczy doświadczeniem--
- Od: 31 lip 2009, 13:47
- Auto: Była...Mazda 6 GG 1,8 benzin...
Jest Ford Focus Mk3 Titanium EcoNetic
A moze by tak napisac do tego goscia czy nie ma silownikow do M6?????
60zl to nie 80 euro
!!
Co do klasy auta itd... Mysle ze nie ma co w UK VW kupisz polowe taniej a silowniki BEDA!!!! i nadkola nawet plastikowe buahahah
Tak wiec trzeba jasno o tym mowic bo mazda okroila ile sie tylko da !
60zl to nie 80 euro

Co do klasy auta itd... Mysle ze nie ma co w UK VW kupisz polowe taniej a silowniki BEDA!!!! i nadkola nawet plastikowe buahahah
Tak wiec trzeba jasno o tym mowic bo mazda okroila ile sie tylko da !
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Ello. Można spróbować może gość miałby takowe do M6. Napiszę do gościa i dam znać co on na to. Pozdro...
P.S. Z innych aukcji tego gościa wnioskuję że te siłowniki co ma INXX to jakieś uniwersalne nawet do Mx 5 ma i wydaję mi się że powinny podejść do M6. Poznaję że te co miałem w Mondeo były identyczne chociaż ze zdjęcia długości nie zobaczymy. Czekam na odpowiedź od gościa.
P.S. Z innych aukcji tego gościa wnioskuję że te siłowniki co ma INXX to jakieś uniwersalne nawet do Mx 5 ma i wydaję mi się że powinny podejść do M6. Poznaję że te co miałem w Mondeo były identyczne chociaż ze zdjęcia długości nie zobaczymy. Czekam na odpowiedź od gościa.
--Nigdy nie polemizuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem zniszczy doświadczeniem--
- Od: 31 lip 2009, 13:47
- Auto: Była...Mazda 6 GG 1,8 benzin...
Jest Ford Focus Mk3 Titanium EcoNetic
Ze byc powinny, zgadzam sie, ze zagladam czesto – powinienem zgodnie z zaleceniem Mazdy (raz na tydzien), ze nie ma mimo, ze drogie nie sa, tez sie zgadzam, ze wstyd itp rowniez. Niestety, ze klasa srednia-nizsza, owszem, takze
.
Maxkls mial w swojej bylej M6 GG – mozna spytac skad (ja nie dokladam do Mazdy zbyt wiele, wiec mam je gdzies – wole miec dodatkowa elektronike).
Maxkls mial w swojej bylej M6 GG – mozna spytac skad (ja nie dokladam do Mazdy zbyt wiele, wiec mam je gdzies – wole miec dodatkowa elektronike).
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Strona 1 z 1