Witam mam pytanie do znawców tematu jaka konfiguracja będzie działać na silniku 2,5 v6 w mx3 , silnik i auto sa z roku 93.
komp k8 (soft KL) + przepływka JE50
komp KL + przepływka KL (najdroższa opcja oba trzeba zakupić)
komp K8 + przepływka KL02
komp KL + przepływka je50
czy oznaczenie na kompie na jakim chodził wcześniej ten silnik coś pomoże ?
w sumie koszty mnie powoli pochłaniaja dlatego chciałbym najtańszą i najlepszą opcje,
jeszcze czytałem ze na silniku KL występowały problemy z otwieraniem Vris-ów
Komputer do mx3 z silnikiem KL
Strona 1 z 1
Problemy z VRISami nie dotyczą silnika KL a kompa od silnika KL
Najłatwiej będzie załadować KL + JE50 + K819B + SMT6
Najłatwiej będzie załadować KL + JE50 + K819B + SMT6
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Heh ale nie jest to tania opcja
a ja 14 wyjeżdżam na mały wypoczynek a od 30 biore sie za auto, sprzęgło w drodze, oleje są filtry są, jeszcze niewiem jakim olejem zalać skrzynie biegów
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
No tak ale widziałem ze 75w90 sa półsyntetyki pełne syntetyki
a co powiecie o takim mam w dobrej cenie bym miał tylko czy będzie dobry
http://www.allegro.pl/item696227214_mob ... rt_fv.html
a co powiecie o takim mam w dobrej cenie bym miał tylko czy będzie dobry

mlody1921 napisał(a):http://www.allegro.pl/item696227214_mobil_atf_220_1l_dexron_ii_gratis_rabat_hurt_fv.html
Taki olej w IC bez zniżek kosztuje 25,44 zł więc nie ma sensu czekać i płacić za przesyłkę.
Nie wiem jak gdzie indziej ale w wawie to i w Auchanie jest dostępny i to nie wiele drożej bo za 25,90.
Ale chodzi oto czy będzie dobry, ale ty masz 25 zl za L, a taf-x castrola kosztuje 25 za 0,5
a głównie chodzi mi oto ktory bedzie najlepszy jak ten mobił byłby dobry to biore i zalewam
a głównie chodzi mi oto ktory bedzie najlepszy jak ten mobił byłby dobry to biore i zalewam
mlody1921 napisał(a):jeszcze czytałem ze na silniku KL występowały problemy z otwieraniem Vris-ów
v-risy sterowane sa masa w przypadku bledu otwierania mozna zmasowac je na stale i miec je otwarte caly czas,ja teraz tak mam i powiem ze dol sie nie zmienil a gora ciagnie pieknie do odcinki
tyle ze u mnie maly upgrade wydechu nastapil
- Od: 22 maja 2006, 23:35
- Auto: Jest
Strona 1 z 1