mam sprawe moja skrzynia powoli ma juz dosyc
pytanie wiec jest takie co zrobic z istniejącą bądź jaką inną moge wstawic by zyskac lepsze osiągi "D
skrzynia biegów
Strona 1 z 1
Zalej woda skrzynie, zamiast olejem , bedziesz mial lepsze osiagi bo trybiki beda obracac sie z mniejszym oporem!
.
.
.
.
Wiesz przeciez, ze z z5 mocy nie bedzie chocbys niewiem co robil. Mogles kupic nitro a teraz szukasz koni w skrzyni?? Cos tu nie gra.
.
.
.
.
Wiesz przeciez, ze z z5 mocy nie bedzie chocbys niewiem co robil. Mogles kupic nitro a teraz szukasz koni w skrzyni?? Cos tu nie gra.
Less roof, more fun

Fiveopac
szukam wszelakich sposobów by usprawnic moja madzie jeżeli skrzynie mam do naprawy to jak już będzie grzebane w skrzyni to myślałem że można coś zrobic by było choc troche lepeiej
na razie nie mam kasy na nitro jak tylko uda się zebrac kase to napewno zawita
szukam wszelakich sposobów by usprawnic moja madzie jeżeli skrzynie mam do naprawy to jak już będzie grzebane w skrzyni to myślałem że można coś zrobic by było choc troche lepeiej
na razie nie mam kasy na nitro jak tylko uda się zebrac kase to napewno zawita
Fiveopac napisał(a): Mogles kupic nitro a teraz szukasz koni w skrzyni?? Cos tu nie gra.
Bardzo często zmiana skrzyni biegów może dać dużo lepsze efekty niż dziesiątki koni mechanicznych w silniku. Ale fakt, w przypadku Z5 wiele się nie zdziała.
- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
Jacek176 napisał(a):Bardzo często zmiana skrzyni biegów może dać dużo lepsze efekty niż dziesiątki koni mechanicznych w silniku
Jasne ze tak.Wystarczy popatrzec na jakies tam tanie usportowione edycje mniejszych(albo tanszych)aut w zasadzie jedyna modyfikacja to krotka skrzynia i pare "spojlerow"+znaczek -sporting,sport itd.
- Od: 7 cze 2008, 16:59
- Auto: Mazda 323F 1.8GT 99r./Rover 45
Strona 1 z 1