znalazlem za 400 zl moze ktos kupowal taniej albo wie gdzie kupic taniej
Metaliczny katalizator
Strona 1 z 1
ravo napisał(a):Ma ktos w tym doswiadczenie ?
Five ma doświadczenie – zmieniał na metalowy w MX-3. Nie tam, żebym coś się znał, ale sikorki śpiewają, że w turbawkach katalizatory nie są mile widziane
ale zatrzymuja cos
w wczesnym stadium smierci moga ukryc objawy na pare miesiecy
za 200 zl jak bym dorwal to sie oplaca ale juz za 500 nie
Z wlasnego doswiadczenia – odetkanie turbiny nie daje nic oprocz pieknego dziweku boeinga
brak odczucia zwiekszeonej mocy. Nie polecam
Z wlasnego doswiadczenia – odetkanie turbiny nie daje nic oprocz pieknego dziweku boeinga
http://www.lindo.gobex.pl/ – miałem – polecam
http://www.rpmotorsport.pl/ – nie mialem – poleca cała ameryka
http://www.rpmotorsport.pl/ – nie mialem – poleca cała ameryka
Less roof, more fun

El-tec. Ja kupiłem używany, więc wyszło mnie taniej.
ravo napisał(a):odetkanie turbiny nie daje nic oprocz pieknego dziweku boeingabrak odczucia zwiekszeonej mocy. Nie polecam
A tak, żeby coś poczuć więcej trza powiększyć średnicę układu od downpipe'a włącznie. Wtedy niestety zachodzi możliwość wystąpienia boost creep'a, na co z kolei pomaga porting wastegat'a.
odetkanie bardziej turbo moze zwiekszy u mnie jeszcze doladowanie co moze spowodowac juz dmuchniecie 1.6
i tak 1.5 bara zaczyna mnie albo zacznie mnie kosztowac
wiec wole metalicznego kata i przelotowe tlumiki ( szt 2
)

five spytaj sie
ja wyslalem mejle do tych 2 firm z linkow i jedna tylko mi odpowiedziala jakie maja byc wymiary – dziwne, ze oni sami nie moga dopasowac
zalezy mi na tym kacie, jak tylko dorwe za dobra cene to odrazu kupuje
Dzis mialem okaze odpalic moja madzie z okazji polowy nowego wydechu 2,5 cala (czekam na koncowy), oczywiscie przelot bez kata. I powiem wam jedno:
Juz nigdy nie przejdzie mi przez mysl wywalanie kata!!!! Wstyd jak bycie dzieckiem za czasow Sowińskiej. Smierdzi zakładami celulozowymi, dymi kolorami tęczy, brzmi jak mandaryna i generalnie jest jak gosia andrzejewicz – żenua.
Szukam wlasnie nowego z wkladem metalowym.
Wywalilem kata bo chcialem zestroic auto porzadnie ale ostatecznie zrobilem dodatkowe wejscie na sonde szeropasmowa zaslepiona srubka jakies 30 cm za turbiną.
NIGDY NIE WYRZUCAJCIE KATA!
Siur, jutro dam ci znac co i jak.
Juz nigdy nie przejdzie mi przez mysl wywalanie kata!!!! Wstyd jak bycie dzieckiem za czasow Sowińskiej. Smierdzi zakładami celulozowymi, dymi kolorami tęczy, brzmi jak mandaryna i generalnie jest jak gosia andrzejewicz – żenua.
Szukam wlasnie nowego z wkladem metalowym.
Wywalilem kata bo chcialem zestroic auto porzadnie ale ostatecznie zrobilem dodatkowe wejscie na sonde szeropasmowa zaslepiona srubka jakies 30 cm za turbiną.
NIGDY NIE WYRZUCAJCIE KATA!
ravo napisał(a):five spytaj sie usmiech ja wyslalem mejle do tych 2 firm z linkow i jedna tylko mi odpowiedziala jakie maja byc wymiary – dziwne, ze oni sami nie moga dopasowac usmiech
Siur, jutro dam ci znac co i jak.
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Juz nigdy nie przejdzie mi przez mysl wywalanie kata!! Wstyd jak bycie dzieckiem za czasow Sowińskiej. Smierdzi zakładami celulozowymi, dymi kolorami tęczy, brzmi jak mandaryna i generalnie jest jak gosia andrzejewicz – żenua.
buhehe identyko jak u mnie
czekam z ustesknieniem na informacje
Fiveopac napisał(a):NIGDY NIE WYRZUCAJCIE KATA!
w 100 % sie zgadzam
Panowie to gdzie, jakie i za ile katalizatory kupiliście? 
no to ja chyba też muszę się rozejrzeć za metalicznym katem
jaki polecacie do B6T? wydech będzie cały z kwasiaka 2,5 cala...
jakieś konkretne modele z allegro?
da radę coś kupić za 400zł?
jaki polecacie do B6T? wydech będzie cały z kwasiaka 2,5 cala...
jakieś konkretne modele z allegro?
da radę coś kupić za 400zł?
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
ravo napisał(a):ja uzywam tego
nie ma tańszych?

Strona 1 z 1