Różnice w budowie skrzyni od 626 ge 4wd i 323 gt/x 4wd
Strona 1 z 1
Czy te skrzynie różnią się jakoś znacznie swą budową? Podzespoły w nich zawarte są takie same czy inne? Da sie je w jakiś sposób wzmocnić? Która z nich jest wytrzymalsza? Skrzynia od ge przy Kl u dawała radę ale jeden trybik się ukręcił bo nie została założona elektronika od dyferencjału
Możliwe że to przez to?

sewo napisał(a):Skrzynia od ge przy Kl
sewo napisał(a):4wd
Nie było takowej skrzyni – 4WD tylko przy FS.
sewo napisał(a):trybik się ukręcił bo nie została założona elektronika od dyferencjału
Ale o so chozi??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Rozwieje Twoje wątpliwości – 4WD + K-Series = automat z GF J-Spec albo skrzynia z Suzuki Vitary z KF (kiepsko z osiągami) albo skrzynia z Mitsu.
Jak zrobię fotki to rozwieję twoje wątpliwości 
Kl + skrzynia 4wd z ge = Mx3 z napędem na 4 kopyta
Co do skrzyń są one takie same. Specyfikacja z inter carsu tak wykazuje
Kl + skrzynia 4wd z ge = Mx3 z napędem na 4 kopyta
Co do skrzyń są one takie same. Specyfikacja z inter carsu tak wykazuje

sewo napisał(a):Co do skrzyń są one takie same. Specyfikacja z inter carsu tak wykazuje
Ich bebechy są takie same, obudowy nie.
sewo napisał(a):Kl + skrzynia 4wd z ge = Mx3 z napędem na 4 kopyta
Mocno drążyłem ten temat – nie tędy droga, chyba, że lubisz strasznie drutować i obchodzić się z efektem prac jak z jajkiem a dobrze wiemy, że takie rzeczy buduje się po to, żeby mieć fun.
Auto niestety nie jest moje
Właścicielem jest mój znajomy mechanik. Auto służyło mu do zabawy i do jazdy na co dzień. Pod ciężką nogą skrzynia wytrzymała rok ale wysypała się z jego winy. Za duża moc poszła na tył bo czegoś tam nie założył, tak to określił. Myślę że jeśli złoży znowu ją do kupy to pozwoli mi porobić fotki od spodu i z góry silnika jak to wygląda 

ja też jestem Ciekaw
bo mnie coś takiego mocno interesuje 
People_Hate_Me napisał(a):ja też jestem Ciekaw bo mnie coś takiego mocno interesuje
W Twoim przypadku jeśli znajdziesz samochód dawcę to będzie p&p
brii napisał(a):W Twoim przypadku jeśli znajdziesz samochód dawcę to będzie p&p
wiem o tym
A ja wiem gdzie można znaleźć takiego dawce
Dzisiaj znajomy telefonował i mają 1 na stanie a druga jest do ściągnięcia
Ale oby dwie są już bez skrzyń biegów 

sewo napisał(a):A ja wiem gdzie można znaleźć takiego dawceDzisiaj znajomy telefonował i mają 1 na stanie a druga jest do ściągnięcia
Ale oby dwie są już bez skrzyń biegów
bez skrzyni to mnie nie urządza xD
Strona 1 z 1