Ktoś tu na forum ma opis, że na prostych drogach ścigają się szybkie samochody a na zakrętach szybcy kierowcy. Dla mnie jesteś takim właśnie szybkim kierowcą, bo nie sztuka deptać po prostej do 200/h a na łukach hamować do 70

Pozdro
www.mazdaspeed.pl
Udesky napisał(a):niewiem jaka ma moc Coupe, ale jesli chodzi o zwykle E36 316 (102KM) to Z5 je robi
ravo napisał(a):qlesh napisał:
Boris86 szacunek
za slalom pomiedzy autami ?
Boris86 napisał(a):No ale co tam... 1, 2, 3... 4 tyś obr... a Aston stoi na nastepnym skrzyżowniu na Czerwieni.
Utrzymanie obrotów wyczucie świateł Zielone ... Pedał... I śmigam koło Astona...
Aston w tyle... Nie na długo oczywiscie... 5,6 sekund i Aston znów przedemną...
Ulica zweża do 2 pasów (Zachodnia) ruch troche wiekszy bo to juz centrum... Aston z przodu to ja mu na pupę wskakuje.
On prawo ja prawo, on lewo ja lewo... on prawo ja prawo, on lewo ja lewo... i taki mały slalom miedzy samochodami.... Silnik chce mi z ramek wyskoczyć ale sie trzymam... W pewmym momencie Kierownik Astona wbija Lewy kierunek zmienia pas, ja wbijam lewy i widze co sie dzieje... Kierowca przed nim hamuje i chce skrecać w lewo... No to w trakcie manewru zjazdu na lewy pas wbijam prawy kierunek, szybki powrót na prawy i przyblokowanie Astona na lewym z któego chciał też uciec na prawy... redukcja, pedał, ja przelatuje a Astona łapią światła.
Pyton162 napisał(a):to 1.5 90 km nie jezdzie
Udesky napisał(a):ten tez ma chyba 90KM
Udesky napisał(a):no ale jesli koles faktycznie cos umie to calkiem niezle chodzi ten Lanos
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje